Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό γήπεδο Κάτω Λεχωνίων
Το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό γήπεδο Κάτω Λεχωνίων

Το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό γήπεδο Κάτω Λεχωνίων

Το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που συνδιοργανώνουν η Ένωση Λεχωνίων «ΝΗΛΕΑΣ», η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα ς και Σποράδων και η ΕΠΣ ς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Κάτω Λεχωνίων, γήπεδο που παραχωρεί ο , το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου . Μια ποδοσφαιρική πανδαισία από αγόρια και κορίτσια ακαδημιών από όλη τη Θεσσαλία, τη Λαμία και την Κατερίνη.

Για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, δόθηκε τύπου από την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον πρόεδρο και τον προπονητή της Ένωσης «ΝΗΛΕΑΣ» κ.κ. Σαμαρά και Γιαννούτσο.

Η αντιπεριφερειάρχης   ανέφερε: «Έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε στο Νομό της Μαγνησίας και στο γήπεδο των Λεχωνίων 800 παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών, 25 ομάδες και 50 τμήματα. Νομίζω ότι τέτοιες δράσεις πέρα από τη σημειολογική τους αξία και σημασία, την προ του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της γαλούχησης των παιδιών σε έναν υγιή και δυναμικό τρόπο ζωής, αποτελούν πόλο έλξης. Θα γίνει ένα αξιοθαύμαστο ποδοσφαιρικό θέαμα και η περιοχή θα καρπωθεί όλα τα οφέλη από την φιλοξενία όλων αυτών των παιδιών και των συνοδών τους. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και όσους συνέδραμαν είτε εθελοντικά, είτε εν τοις πράγμασι με τον τρόπο που μπορούσε ο καθένας για την επιτυχή διεξ των αγώνων».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Λεχωνίων «ΝΗΛΕΑΣ» κ. Σαμαράς τόνισε: «Αρχικά να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη για τη βοήθεια που μας προσέφερε, όπως επίσης και όλους όσοι μας βοήθησαν εθελοντικά για να πραγματοποιηθεί αυτό το , στο οποίο οι ομάδες δεν πληρώνουν για τη συμμετοχή τους. Θα φιλοξενήσουμε 800 παιδιά και ελπίζουμε ότι και φέτος το Τουρνουά Ποδοσφαίρου θα στεφθεί με επιτυχία».

Τέλος ο της Ένωσης Λεχωνίων και υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Γιαννούτσος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την αντιπεριφερειάρχη , αλλά και όσους συνέδραμαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το και υπογράμμισε ότι πέρυσι συμμετείχαν μόνο Θεσσαλικές ομάδες, ενώ φέτος θα συμμετέχουν ομάδες και από άλλες περιοχές εκτός Θεσσαλίας, ευελπιστώντας ότι κάθε χρόνο θα συμμετέχουν ακαδημίες από περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή πρωί-απόγευμα, με τους ομίλους να έχουν από 4 ομάδες, ενώ θα υπάρχει και ένας όμιλος που θα απαρτίζεται από 4 γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση