Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » 1α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ τεχνικής κολύμβησης
1α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ τεχνικής κολύμβησης

1α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ τεχνικής κολύμβησης

 

Το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης διοργάνωσε για πρώτη φορά στην πόλη μας διασυλλογική τεχνικής κολύμβησης με συμμετοχή 17 σωματείων από την Κεντρική και και 220 αθλητών στο κλειστό κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας “Β. Πολύμερος” την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 .

Η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκίνησε στις 12:00 με το πρόγραμμα προθέρμανσης και η έναρξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε στις 13:00.

Οι αγώνες έγιναν με μορφή τελικών σειρών open και η κατάταξη έγινε με βάση τις ηλικιακές κατηγορίες.

Σε όλους τους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα.

Η διοργανώθηκε από το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης και ήταν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα

Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων και τη Διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου.
Στην ημερίδα είχαν προσκληθεί οι πολιτικές Αρχές , θεσμικοί φορείς της πόλης καθώς και η εκπαιδευτική κοινότητα, που έδωσαν το παρόν τιμώντας τη διοργάνωση .

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης τίμησε την διοργάνωση απευθύνοντας τον κεντρικό χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή .


Χαιρετισμό απηύθυναν, η υφυπουργός Παιδείας  Ζέττα Μακρή και οι βουλευτές Μαγνησίας   Λιούπης Αθανάσιος, Μαραβέγιας Κωνσταντίνος ,   Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος και  Παπανάτσιου Κατερίνα και εκ μέρους του Δήμου Βόλου ο  Νάσιος Απόστολος.

Το Σάββατο στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας είχε διεξαχθεί και η σχολή κριτών χρονομετρών της ΚΟΕ υπό την εποπτεία και απόλυτο συντονισμό του Εθνικού προπονητή Γιάννη Καλαϊτζογλίδη ο οποίος συμμετείχε στη διοργάνωση.

Το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου μας συμμετείχε στους αγώνες με 12 αθλητές και αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του προπονητή  Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και κατέκτησε 10 μετάλλια.

Οι αγώνες μεταδόθηκαν σε πραγματικό χρόνο μέσω livestreaming από το κανάλι του τμήματος κολύμβησης στο .

Η διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης καθώς και η οργανωτική των ΝΙΚΗΤΗΡΙΩΝ ευχαριστούν όλους τους συλλόγους που τίμησαν με την συμμετοχή τους.

Ευχαριστούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα την αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β.Σποράδων  Κολυνδρίνη Δωροθέα που τίμησε κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων για την ανταπόκριση στο αίτημα συνδιοργάνωσης καθώς και το Δήμο Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ και την Διεύθυνση αθλητισμού για την καθοριστική συνδρομή με τη διάθεση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ευχαριστούν όλους τους φορείς και τις επιχειρήσεις ΜΕΤΚΑ,ΕΨΑ,Ηumu humu swim store,ΑΣΤΕΡΙΑΣ και την Λέσχη ειδικών δυνάμεων Μαγνησίας και τον  ασίλειο Ηλιόπουλο που στήριξαν το εγχείρημα .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές γονείς του τμήματος, τους κριτές χρονομέτρες ,αφέτες, αλυτάρχες και τα παιδιά του τμήματος κολύμβησης καθώς και το προσωπικό του κολυμβητήριου και την ομάδα μηχανοργάνωσης της γραμματείας των αγώνων που πρόσφεραν τις καθοριστικές υπηρεσίες στην άψογη εκτέλεση της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση ήταν απόλυτα πετυχημένη εισπράττοντας θετικά σχόλια από και εκπροσώπους συλλόγων και στάθηκε αντάξια με ότι είναι τα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ διαχρονικά, γεγονός, που αποτελεί τη βάση για ακόμη πιο φιλόδοξα εγχειρήματα στο χώρο της τεχνικής κολύμβησης τα επόμενα χρόνια.

 

 

 

Δύο ασημένια και ένα χάλκινο από τον Αντώνη Κρύσιλα

στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης Masters

Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2022, οι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης Masters.

Ο αθλητής της Νίκης Βόλου Αντώνης Κρύσιλας συμμετείχε και κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στα 200 και 400 ελεύθερο και ένα χάλκινο στα 800 μ.ελεύθερο.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Αντώνη για την συμμετοχή και κατάκτηση των μεταλλίων. Είναι τιμή μας που αγωνίζεται με το σκουφάκι του τμήματος κολύμβησης του ΓΣΒ Η ΝΙΚΗ και κάθε φορά μας κάνει όλους υπερήφανους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση