Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Tο 11ο Παιδικό Τουρνουά Τζούντο Παίδων στον Πλατύκαμπο
Tο  11ο Παιδικό Τουρνουά Τζούντο Παίδων στον Πλατύκαμπο

Tο 11ο Παιδικό Τουρνουά Τζούντο Παίδων στον Πλατύκαμπο

Στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή Θανάση Ζαχαρούλη

Πρόσκληση σε όλους τους Θεσσαλούς να παρακολουθήσουν το Σάββατο 4 Φερβουαρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πλατυκάμπου το 11ο Παιδικό Τουρνουά και να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών απηύθυναν οι διοργανωτές σε τύπου σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στους αγώνες οι οποίοι γίνονται στη μνήμη του αθλητή Θανάση Ζαχαρούλη, θα συμμετάσχουν πάνω από 400 αθλητές από όλη τη χώρα. Οι αγώνες πραγματοποιούνται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Όπως ανέφερε ο pεριφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: «Το παιδικό τουρνουά Τζούντο στον Πλατύκαμπο έχει γίνει πλέον θεσμός. Για 11η χρονιά 400 παιδιά από όλη τη χώρα συμμετέχουν σ' αυτή τη διοργάνωση. Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε από τους ανθρώπους του Τζούντο και θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτό. Για άλλη μια χρονιά είμαστε αρωγοί σε αυτή τους την προσπάθεια που γίνεται για νέους ανθρώπους. Τα παιδιά μαθαίνουν να μάχονται με κανόνες, να σέβονται, να κερδίζουν, να χάνουν και να ξαναπροσπαθούν.

Ευχαριστώ τον Δήμο Κιλελέρ και τους ανθρώπους του Τζούντο που κρατάνε τη διοργάνωση ψηλά. Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής και χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη εποχή, που περνάμε, για να ενδυναμώνει τις συνειδήσεις των παιδιών, και τους αποτρέπει από επικίνδυνες ατραπούς της ζωής».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης ανέφερε: «Καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν στον Πλατύκαμπο να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας γιατί χωρίς εκείνη οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Συγχαρητήρια στον Χάρη Χονδρονάσιο που όλα αυτά τα χρόνια καταθέτει ψυχής και πετυχαίνει να κάνει τόσα πολλά πράγματα».

Ο πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Τζούντο Κεντρικής Ελλάδος Μάρκος Σγάντζος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Κιλελέρ και τον προπονητή  Χάρη Χονδρονάσιο για τη συνεργασία και απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Ο   Χάρης Χονδρονάσιος που υπήρξε και του εκλιπόντα αθλητή Θανάση Ζαχαρούλη, ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους συνδιοργανωτές και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ, στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες.

Σημείωσε ότι οι αγώνες παρουσιάζουν συμ με αριθμό ρεκόρ ξεπερνώντας τους 400, ενώ μόνο από τον Δήμο Κιλελέρ υπάρχουν 90 συμ. Ευχαρίστησε τους εθελοντές, καθώς και το νέο πρόεδρο του Συλλόγου Θωμά Αποστόλου και την αθλήτρια αιχμής Κατερίνα Πιτσιάβα.

Οι αγώνες γίνονται σε συνδιοργάνωση Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Κιλελέρ και Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και του τοπικού συλλόγου «Ογχήστου στη μνήμη του χαμένου και διακεκριμένου αθλητή του «Ογχήστου»  Αθανάσιου Ζαχαρούλη.

Στη τύπου παραβρέθηκαν ακόμα ο αντι  Θανάσης Παιδής και ο προπονητής Δημήτρης Καμπάς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση