Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / 11ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα SHINKYOKUSHINKAI KARATE στο Τόκιο της Ιαπωνίας
11ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα SHINKYOKUSHINKAI KARATE στο Τόκιο της Ιαπωνίας

11ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα SHINKYOKUSHINKAI KARATE στο Τόκιο της Ιαπωνίας

Για το Τόκιο της Ιαπωνίας αναχωρεί η Ελληνική Αποστολή του Shinkyokushinkai KARATE την 28η Οκτωβρίου για να συμμετάσχει στο 11ο Παγκόσμιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Full Contact , Knock -Down της Παγκόσμιας Οργάνωσης WKO.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο πρωταθλητής Μελικιάδης από το Κιλκίς , ο οποίος έχει αγωνισθεί τα τελευταία 5 χρόνια σε όλα τα πανευρωπαϊκά και έχει αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αθλητές της χώρας μας στο Full Contact (πλήρη επαφή).

Στο εν λόγω πρωτάθλημα το οποίο είναι Οpen , ανοικτής κατηγορίας κιλών και διεξάγεται στην κάθε 4 χρόνια αγωνίζονται οι καλύτεροι και εμπειρότεροι Αθλητές από κάθε χώρα .Τα οδοιπορικά έξοδα,Αεροπορικά εισιτήρια , διαμονή -διατροφή όλων των Αθλητών που έχουν επιλεγεί από τις εθνικές Οργανώσεις , αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Παγκόσμια Οργάνωση Shinkyokushinkai KARATE – WKO.

Τον Έλληνα αθλητή θα συνοδεύσουν ο αρχηγός -εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Shinkyokushinkai KARATE -Γιώργος Κοσμίδης , ο Branch Chief αρχηγός Βορείου Ελλάδος Μελικιάδης Οτάριο , (από το Κιλκίς) και ο πρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτών Αντώνιος Σουβλέρης .

Στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν και αθλητές από την παγκόσμια Οργάνωση Kyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ -KWU(Κyokushin World Union) με την ξεχωριστή -επίσημη παρουσία του Αναπληρωτού Πρωθυπουργού της Ρωσίας Υuri Τrutnev ( Αντιπροέδρου της KWU) , καθώς και του Προέδρου της JFKO( Ιαπωνικής Οργάνωσης Full Contact ) , υπουργού Άμυνας της Ιαπωνίας Gen Nakatani .

Την όλη διοργάνωση ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου η WKO με τον πρόεδρο της Shihan Kenzi Midori , o οποίος και ανέλαβε την πρωτοβουλία να συνενώσει όλες τις Οργανώσεις του kyokushinkai σε μία από κοινού προσπάθεια αναγνώρισης του Full Contact από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Συνομοσπονδία Sport Accord.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Ελλάδα έχει ιδρυθεί η Ελληνική Ομοσπονδία Full Contact , με έδρα τον Βόλο και εκπρόσωπο της JFKO τον Βολιώτη προπονητή Γιώργο Κοσμίδη , με πρόεδρο του ΔΣ τον Αλέκο Βούλγαρη και γενικό γραμματέα τον Μπέκα Θεοφάνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση