Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με 1-3 ηττήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου από τη Νίκη
Με  1-3 ηττήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου από τη Νίκη

Με 1-3 ηττήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου από τη Νίκη

Με σκορ 1-3 ηττήθηκε σήμερα το απόγευμα ο από τη ίκη στο μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι στο .

Ο ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο η ίκη ήταν εκείνη που στο 8΄ άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέτσε, πέναλτι που κέρδισε ο Ιορδανίδης από τον Καραγκιολίδη.

Οι «κυανόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στο ματς από τους «ερυθρολεύκους» και στο 10΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους χάρη σε σουτ του Ιορδανίδη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς στο 18΄ με την κεφαλιά του Τόσκα.

Ωστόσο στο 20΄ η Νίκη έφτασε κοντά στο 1-3 η κεφαλιά όμως του Τζιώρα αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Καραγκιολίδη.

Η ομάδα των Φάτζιο Μπούις και Στέφανου Ξηρόφωτου είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 37΄ με την κεφαλιά του Καρτσαμπά την οποία και απέκρουσε ο Καραγκιολίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του Λάκης Μπακάλης ρίσκαρε προκειμένου η ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 52΄ η προβολή του Χρήστου αντί για τα δίχτυα του Θεολόγη άουτ.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν οι «κυανόλευκοι» στο 54΄ με το σουτ του Ιορδανίδη. Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο στο 77΄ δεν κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 καθώς ο Σέττος βρέθηκε ναι μεν τετ α τετ με τον Θεολόγη πλάσαρε όμως άουτ.

Στο 88΄ο Ολυμπιακός είχε μια ακόμα καλή φάση με το πλασέ του Χρήστου να αποκρούεται από τον Θεολόγη, με την απάντηση από την πλευρά της Νίκης να έρχεται στο 95΄ με την εκτέλεση φάουλ του Ντόλγκι να περνά ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του τέρματος του Καραγκιολίδη, με το ήδη υπάρχον να διατηρηθεί ως έχει μέχρι την λήξη του ματς.

ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ (Λάκης Μπακάλης): Καραγκιολίδης, Δ. Κόκας, Γελαδάρης, Νόνης (73' Σέττος), Τόσκας, Λούγκος (46' Καμπλιώνης), Μέμμος, Ρόκας, Χρήστου, Ευθυμιάδης, Διβανές.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάτζιο Μπούις – Στέφανος Ξηρόφωτος): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Λάιος, Καρτσαμπάς (76' λ.τρ. ), Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης, Ντινιωτάκης, Μπάιριτς (52' Μπάιριτς), Τζιώρας (67' Αναστασίου), Κραγιόπουλος (58' Κοντοές).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση