Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΠΙΣΤΗΜΗ » Η Ζέττα Μακρή με τον διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Η Ζέττα Μακρή με τον διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Η Ζέττα Μακρή με τον διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

 

 

Η   Ζέττ Μ. Μκρή πραγματοποίησε, την Τετάρτη 10 Μαρτίου, συνάντηση εργασίας με τον δρ. Σπύρο Βασιλάκο, πρόεδρο της ς Αστρονομικής Επιτροπής και διευθυντή του Ινστιτούτου ΙΑΑΔΕΤ του Εθνικού ίο Αθηνών.

Στη συνάντηση, αρχικά, ο κ. Βασιλάκος ενημέρωσε αναλυτικά την υφυπουργό Παιδείας για τις εκπαιδευτικές δράσεις των Κέντρων Επισκεπτών του Εθνικού ίου Αθηνών, ειδικότερα εκείνες οι οποίες βρίσκονται υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, και συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί περαιτέρω η συνεργασία.

Επίσης, εκ μέρους του ΔΣ του ΕΑΑ, ο κ. Βασιλάκος απηύθυνε πρόσκληση προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο .

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλάκος ως πρόεδρος της ς Αστρονομικής Επιτροπής μετέφερε στην υφυπουργό Παιδείας το αίτημα να διερευνηθεί η δυνατότητα, ώστε η επιστήμη της Αστρονομίας να ενταχθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η ευχαρίστησε τον διευθυντή του ΙΑΑΔΕΤ για τη γόνιμη συζήτηση και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την προτάσεων για μελλοντική συνεργασία, τόσο με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών όσο και με την Εθνική Αστρονομική Επιτροπή.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση