Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΠΙΣΤΗΜΗ / Η Ζέττα Μακρή με τον διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Η Ζέττα Μακρή με τον διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Η Ζέττα Μακρή με τον διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

 

 

Η   πραγματοποίησε, την Τετάρτη 10 Μαρτίου, εργασίας με τον δρ. Σπύρο Βασιλάκο, πρόεδρο της Εθνικής Αστρονομικής Επιτροπής και διευθυντή του Ινστιτούτου ΙΑΑΔΕΤ του Εθνικού Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Στη , αρχικά, ο κ. Βασιλάκος ενημέρωσε αναλυτικά την υφυπουργό Παιδείας για τις εκπαιδευτικές δράσεις των Κέντρων Επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ειδικότερα εκείνες οι οποίες βρίσκονται υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, και συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί περαιτέρω η .

Επίσης, εκ μέρους του ΔΣ του ΕΑΑ, ο κ. Βασιλάκος απηύθυνε πρόσκληση προς την του Υπουργείου Παιδείας να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο .

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλάκος ως πρόεδρος της Εθνικής Αστρονομικής Επιτροπής μετέφερε στην υφυπουργό Παιδείας το αίτημα να διερευνηθεί η δυνατότητα, ώστε η επιστήμη της Αστρονομίας να ενταχθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η ευχαρίστησε τον διευθυντή του ΙΑΑΔΕΤ για τη γόνιμη συζήτηση και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την προτάσεων για μελλοντική , τόσο με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών όσο και με την Εθνική Αστρονομική Επιτροπή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

  • Μελέτη αποκατάστασης του τοξωτού γεφυριού Τσαγκαράδας - https://t.co/ogvBKXktq5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση