Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΠΙΣΤΗΜΗ » Top 10 για το 2015: Πρώτη η Samsung ακολουθεί η Apple.
Top 10 για το 2015: Πρώτη η Samsung ακολουθεί η Apple.

Top 10 για το 2015: Πρώτη η Samsung ακολουθεί η Apple.

Η το τρίμηνο των γιορτών ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και έσπασε κάθε ρεκόρ με 74.5 εκατομμύρια πωλήσεις .

Αυτό σύμφωνα με αναλυτές την έκανε να πάρει τα ηνία από την η οποία από πέρσι ζορίζεται να κρατήσει την κυριαρχία της λόγω των άσχημων πωλήσεων του Galaxy S5.

Ο ερχομός του Samsung Galaxy S6 ήταν σαφώς ένα σημαντικό βήμα για να ανακάμψει. Οπότε και Samsung θα μπορούν πλέον να ανταγωνίζονται ακόμη πιο σκληρά επί ίσοις όροις για το ποια θα επικρατήσει.

Σύμφωνα με report του Digitimes Research, η Samsung προβλέπεται ότι θα βρίσκεται στην κορυφή του top-10 των κατασκευαστών για το 2015 και θα ακολουθεί η Apple. Τα υιπα ονόματα είναι Lenovo, LG Electronics, , Xiaomi Technology, , TCL Communication Technology, Coolpad και Oppo.

Samsung και Apple θα αποστείλουν 330 εκατομμύρια και 230 εκατομμύρια αντίστοιχα, ενώ η Lenovo 84 εκατομμύρια, αφού έχει πλέον την Motorola στην κατοχή της. Η LG θα αποστείλει 65 εκατομμύρια.

Τέλος, οι αποστολές Android κινητών από τους top-10 Android κατασκευαστές θα είναι πάνω από 70% του συνολικού αριθμού Android που θα αποσταλούν το 2015, σύμφωνα με την Digitimes Research.

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση