Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΠΙΣΤΗΜΗ / Στο Βόλο ο ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης  
Στο Βόλο ο ερευνητής και  συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης   

Στο Βόλο ο ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης  

 

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Βόλου

 

 

Την  βραβευμένη επιστημονική του ανακάλυψη που αφορά στην ταξινόμηση του ανθρώπου σε τρεις τύπους θα παρουσιάσει ο διεθνώς αναγνωρισμένος έλληνας ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης σε εκδήλωση που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Για το συγγραφικό έργο και την έρευνα του Γιώργου Πασχαλίδη θα μιλήσει η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, ενώ ο παρουσιαστής  Σωτήρης Πολύζος θα συντονίσει την εκδήλωση.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης θα αναπτύξει τη θεωρία του, που αφορά στην ανθρώπινη τυπολογία και θα συνομιλήσει με το κοινό απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις.

Όπως είναι γνωστό και από τις προηγούμενες επιτυχημένες συναντήσεις με το κοινό του Βόλου, ο Γιώργος Πασχαλίδης, που έχει τιμηθεί με το Διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας Giuseppa Sciacca 2010, έχει αναδείξει με πολυετή έρευνα ότι το ανθρώπινο είδος ταξινομείται βιολογικά σε τρεις μόνο τύπους. Η οντογενετική αυτή κατηγοριοποίηση αποτελεί επιστημονική επανάσταση καθώς έχει προκαλέσει αλλαγές σε έρευνες και επιστημονικά δεδομένα επηρεάζοντας κοινωνικά δεδομένα.

Τα βιβλία που φέρουν την υπογραφή του έχουν γίνει Best seller και άπτονται της ανθρώπινης οντότητας μέσα από τους τρεις τύπους, δίνοντας την ευκαιρία στον αναγνώστη για επιστημονική προσέγγιση σε θέματα και έννοιες που αφορούν στην ανθρώπινη σκέψη και συμπεριφορά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση συμφωνητικών μίσθωσης για δύο έτη με τα ισχύοντα ποσά - https://t.co/oejLG7UGgc -

  • Ολοκληρώθηκε η εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γ. Γ. Αθλητισμού - https://t.co/h9ajbCPMdd -

  • Ο δημόσιος λόγος στην εποχή της πανδημίας - https://t.co/1DAdIpeuzc -

"Αλιεύοντας" την είδηση