Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΠΙΣΤΗΜΗ » Εκδοτική κειμένων νεοελληνικής γραμματείας
Εκδοτική κειμένων νεοελληνικής γραμματείας

Εκδοτική κειμένων νεοελληνικής γραμματείας

Ημερίδ με θέμ «Η εκδοτική των κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας» οργανώνει το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών [Ίδρυμα Μανόλη Τριανταφυλλίδη] του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 27 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη (Α., υπόγειο Νέου Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής, Αμφιθέατρο υ Εκμαγείων) .

Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ελένης Παχίνη-Τσαντσάνογλου (1937-1995) και του Γιώργου Π. Σαββίδη (1929-1995), δύο διακεκριμένων επιμελητών/εκδοτών κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας, που, αν και έφυγαν από τη ζωή, άφησαν έργο εξαιρετικής ποιότητας και ς.

Για τους ακροατές των εισηγήσεων που θέλουν να πάρουν αμέσως ύστερα από την ολο της Ημερίδας γραπτή βεβαίωση παρακολούθησης και, αργότερα, την ηλεκτρονική μορφή των Πρακτικών απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση προεγγραφής το αργότερο ώς τα τέλη Μαρτίου του 2015 (που πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση του Σ., email: ins@phil.auth.gr), καθώς και η καταβολή 15 κατ᾽ άτομο στον χώρο της Ημερίδας αμέσως πριν από την έναρξή της. Για όσους από τους ακροατές έχουν τη φοιτητική ιδιότητα η χρηματική συμμετοχή είναι μειωμένη (5 ). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-997108.Ημερίδα με θέμα «Η εκδοτική των κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση