Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΠΙΣΤΗΜΗ / Εκδοτική κειμένων νεοελληνικής γραμματείας
Εκδοτική κειμένων νεοελληνικής γραμματείας

Εκδοτική κειμένων νεοελληνικής γραμματείας

Ημερίδα με θέμα «Η εκδοτική των κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας» οργανώνει το [Ίδρυμα Μανόλη Τριανταφυλλίδη] του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 27 Απριλίου 2015 στη (, υπόγειο Νέου Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής, Αμφιθέατρο Μουσείου Εκμαγείων) .

Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ελένης Παχίνη-Τσαντσάνογλου (1937-1995) και του Γιώργου Π. Σαββίδη (1929-1995), δύο διακεκριμένων επιμελητών/εκδοτών κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας, που, αν και έφυγαν από τη , άφησαν έργο εξαιρετικής ποιότητας και ακτινοβολίας.

Για τους ακροατές των εισηγήσεων που θέλουν να πάρουν αμέσως ύστερα από την ολοκλήρωση της Ημερίδας γραπτή βεβαίωση παρακολούθησης και, αργότερα, την ηλεκτρονική μορφή των Πρακτικών απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση προεγγραφής το αργότερο ώς τα Μαρτίου του 2015 (που πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση του Ι..Σ., email: ins@phil.auth.gr), καθώς και η καταβολή 15 ευρώ κατ᾽ άτομο στον χώρο της Ημερίδας αμέσως πριν από την έναρξή της. Για όσους από τους ακροατές έχουν τη φοιτητική ιδιότητα η χρηματική συμμετοχή είναι μειωμένη (5 ευρώ). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-997108.Ημερίδα με θέμα «Η εκδοτική των κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση