Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΠΙΣΤΗΜΗ » Ευλογία Βασιλόπιτας της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων
Ευλογία Βασιλόπιτας της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων

Ευλογία Βασιλόπιτας της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων της Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε στο (23/1). Η εκδήλωση ξεκίνησε με ευλογία της Βασιλόπιτας από τον π. Απόστολο Θάνο και χαιρετισμό από την πρόεδρο Τέα.

Στη συνέχεια ο πόεδρος του Παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ) Δημήτριος Μάνος ανέλυσε το πολυποίκιλο έργο των Τριών Ιεραρχών, πώς επέδρασε και πώς ακόμα επιδρά στη σύγχρονη πραγματικότητα.

θπροβολή ταινίας με θέμα την 35ετή της Ενώσεως και η ανάγνωση των βιογραφικών του πρώτου προέδρου, αειμνήστου Μιλτιάδη ιαλλίδη και των τιμώμενων εκπαιδευτικών Βλάση Καραζήση, τ. λυκειάρχου – φιλολόγου, συγγραφέα, διατελέσαντος – επί σειρά ετών – προέδρου της και Ελένης τούλα-, εκπαιδευτικού –μέλους. Στα τιμώμενα πρόσωπα δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, ως ένδειξη της προσφοράς τους.

Την εκδήλωση τίμησαν πολλά ιδρυτικά μέλη αλλά και φίλοι της Ένωσης, καθώς και ο τέως προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανασούλης, η σχολική σύμβουλος Θεολόγων ς και Φωτεινή Σταλίκα, ο τέως σχολικός σύμβουλος εώργιος Κατσαβριάς κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση