Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΠΙΣΤΗΜΗ / Ευλογία Βασιλόπιτας της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων
Ευλογία Βασιλόπιτας της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων

Ευλογία Βασιλόπιτας της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Ενώσεως Χριστιανών Επιστημόνων της Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε στο Πν. Κέντρο (23/1). Η εκδήλωση ξεκίνησε με ευλογία της Βασιλόπιτας από τον π. Απόστολο Θάνο και χαιρετισμό από την πρόεδρο Βασιλική Τέα.

Στη συνέχεια ο πόεδρος του Παραρτήματος Μαγνησίας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (ΠΕΘ) Δημήτριος Μάνος ανέλυσε το πολυποίκιλο έργο των Τριών Ιεραρχών, πώς επέδρασε και πώς ακόμα επιδρά στη σύγχρονη πραγματικότητα.

θπροβολή ταινίας με θέμα την 35ετή πορεία της Ενώσεως και η ανάγνωση των βιογραφικών του πρώτου προέδρου, αειμνήστου Μιλτιάδη Γιαλλίδη και των τιμώμενων εκπαιδευτικών Βλάση Καραζήση, τ. λυκειάρχου – φιλολόγου, συγγραφέα, διατελέσαντος – επί σειρά ετών – προέδρου της και Ελένης Ντούλα-Πάτρα, εκπαιδευτικού –μέλους. Στα τιμώμενα πρόσωπα δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, ως ένδειξη της προσφοράς τους.

Την εκδήλωση τίμησαν πολλά ιδρυτικά μέλη αλλά και φίλοι της Ένωσης, καθώς και ο τέως προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανασούλης, η σχολική σύμβουλος Θεολόγων Λάρισας και Μαγνησίας Φωτεινή Σταλίκα, ο τέως σχολικός σύμβουλος Γεώργιος Κατσαβριάς κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση