Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΠΙΣΤΗΜΗ » Ετήσια Επιστημονική Διημερίδα Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδος (Ο.Ε.Κ.Ε.)
Ετήσια Επιστημονική Διημερίδα Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδος (Ο.Ε.Κ.Ε.)

Ετήσια Επιστημονική Διημερίδα Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδος (Ο.Ε.Κ.Ε.)

3 & 4 Νοεμβρίου 2018, , Λίμνη Πλαστήρα

 Όλες οι προκλήσεις και οι εξελίξεις γύρω από το επιστημονικό πεδίο της Οφθαλμολογίας, θα συζητηθούν στην Ετήσια Επιστημονική της Οφθαλμος Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδος (Ο.Ε.Κ.Ε.), που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2018, στο «», στη Λίμνη Πλαστήρα.

Με προσήλωση στην εμπεδωμένη, πλέον, παράδοση επιτυχών διοργανώσεων, καταρτίστηκε για ακόμη μία φορά ένα άρτιο επιστημονικό πρόγραμμα, που άπτεται σχεδόν του συνόλου του φάσματος της Οφθαλμολογίας.

Παράλληλα με τις επιστημονικές δράσεις, κατά τη διάρκεια της φετινής ς, θα διεξαχθεί και η Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση της Ο.Ε.Κ.Ε., με σκοπό την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της επομένης διετίας.

Διακεκριμένοι, στους τομείς τους, ομιλητές πρόθυμα αποδέχτηκαν την πρόσκληση να μοιραστούν την πλούσια εμπειρία τους, πάνω σε μια ευρεία θεματολογία, η οποία αφορά μεταξύ άλλων, στην Παθολογία αμφιβληστροειδούς, το Γλαύκωμα, τον Κερατοειδή, τις παθήσεις βλεφάρων και εξαρτημάτων και κόγχου, καθώς και τις διαγνωστικές προκλήσεις στην παιδο- και νευρο-οφθαλμολογία.

Οι της Διημερίδας, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στις 09:30.

Χορηγούνται 8 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CMECPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΕ/CONFERRE SA

Διεύθυνση: Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, Περιοχή Μάρες

45500, Πεδινή, , Τηλέφωνο: +30 26510 68610, Φαξ: +30 26510 68611,

E-mail: info@conferre.gr, Website: www.conferre.gr

  • Η Διημερίδα της Οφθαλμος Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδος στο facebook
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση