Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΠΙΣΤΗΜΗ » Διεξαγωγή Εργαστηρίου- Workshop Mαθηματικών
Διεξαγωγή Εργαστηρίου- Workshop  Mαθηματικών

Διεξαγωγή Εργαστηρίου- Workshop Mαθηματικών

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. - στα πλαίσια των επιμορφωτικών της δράσεων και με αφορμή το «2018_Έτος Μαθηματικών – 100 Χρόνια Ε.Μ.Ε.» προγραμματίζει την διοργάνωση Εργαστηρίου-Workshop με θέμα: «Μαθηματικά Μαγικά Τρικ» με εισηγητή τον Μιχάλη Λάμπρου, καθηγητή Μαθηματικών του Κρήτης.

Το Εργαστήριο -Workshop θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του ς (Παλαιό Κτίριο, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο, Γ. Καρτάλη 72 – Ροζού) σε συνδιοργάνωση με: α) τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. , β) το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης ς και γ) τη Σχολική Σύμβουλο Μαθηματικών Ν. ς Κα Μαρία Γκόνου.

Το Εργαστήριο –Workshop θα γίνει σε δύο ζώνες ως εξής: Α) 17.00-18.30 για και δασκάλους Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και Β) 19.00-20.30 για και καθηγητές Γυμνασίων- Λυκείων Η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, τους σχολικούς συμβούλους της Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τη σύμβουλο Μαθηματικών Ν. Μαγνησίας Γκόνου και το Οικονομικό Τμήμα του Π.Θ. για τη συνδιοργάνωση και προσκαλεί όλους τους φίλους των Μαθηματικών για μια διαφορετική, πρωτότυπη και διασκεδαστική προσέγγιση των Μαθηματικών.

Η Διοικούσα

"Αλιεύοντας" την είδηση