Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΠΙΣΤΗΜΗ / Διεξαγωγή Εργαστηρίου- Workshop Mαθηματικών
Διεξαγωγή Εργαστηρίου- Workshop  Mαθηματικών

Διεξαγωγή Εργαστηρίου- Workshop Mαθηματικών

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας- στα πλαίσια των επιμορφωτικών της δράσεων και με αφορμή το «2018_Έτος Μαθηματικών – Χρόνια Ε.Μ.Ε.» προγραμματίζει την διοργάνωση Εργαστηρίου- με θέμα: «Μαθηματικά Μαγικά Τρικ» με εισηγητή τον Μιχάλη Λάμπρου, καθηγητή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το Εργαστήριο - θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Παλαιό Κτίριο, πρώην , . Καρτάλη 72 – Ροζού) σε συνδιοργάνωση με: α) τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, β) το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Μαγνησίας και ) τη Σύμβουλο Μαθηματικών Ν. Μαγνησίας Κα Μαρία Γκόνου.

Το Εργαστήριο –Workshop θα γίνει σε δύο ζώνες ως εξής: Α) 17.00-18.30 για και δασκάλους Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και Β) 19.00-20.30 για και Γυμνασίων- Λυκείων Η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, τους της Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τη σύμβουλο Μαθηματικών Ν. Μαγνησίας Γκόνου και το Οικονομικό Τμήμα του Π.Θ. για τη συνδιοργάνωση και προσκαλεί όλους τους φίλους των Μαθηματικών για μια διαφορετική, πρωτότυπη και διασκεδαστική προσέγγιση των Μαθηματικών.

Η Διοικούσα

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ρέματα στη Μαγνησία καθαρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ρέματα - https://t.co/MCbKd6eJXc -

  • #Ρακοπόταμος –#Κεραμίδι: Προχωρούν οι εργασίες στον παραλιακό άξονα  #Κεραμίδι #Ρακοπόταμος - https://t.co/EpBQbKmwBm -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στις δεξαμενές της ΔΕΥΑΜΒ στην Αγ. Παρασκευή #φωτιά - https://t.co/EWYV6p36C1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση