Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΠΙΣΤΗΜΗ » Διεθνές Συνέδριο για τις γλωσσικές επαφές στα Βαλκάνια και στη Μικρά Ασία
Διεθνές Συνέδριο για τις γλωσσικές επαφές στα Βαλκάνια και στη Μικρά Ασία

Διεθνές Συνέδριο για τις γλωσσικές επαφές στα Βαλκάνια και στη Μικρά Ασία

Το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών (Ίδρυμα Μ. Τριανταφυλλίδη) του Α., στο πλαίσιο των ετήσιων διεθνών συνεδρίων για τη διαχρονική και διατοπική μελέτη της ελληνικής, διοργανώνει το «2ο Διεθνές Συνέδριο για τις γλωσσικές επαφές στα Βαλκάνια και στη Μικρά Ασία» στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, στο (Αγ. Δημητρίου 159Α), στη .

Στόχος του Συνεδρίου είναι να εξετάσει ζητήματα που αναφέρονται στις γλωσσικές επαφές στα Βαλκάνια και στη Μικρά Ασία, με επίκεντρο τις της ελληνικής με άλλες της περιοχής.

Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν ως κύριοι ομιλητές η Petya Assenova (Πανεπιστήμιο της ς, Βουλγαρία), και ο καθηγητής Bernt Brendemoen (Πανεπιστήμιο του Όσλο, ).

Συμμετοχή

Το δικαίωμα συμμετοχής έχει οριστεί στα 30€ (για φοιτητές και φοιτήτριες 10€). Το αυτό καταβάλλεται την ημέρα της εγγραφής στο Συνέδριο. Κατά τη λήξη του Συνεδρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Σπουδών, γρ. 418, Nέο Kτίριο Φιλοσοφικής Σχολής, Α.Π.Θ.

E‐mail: greek-language-@phil.auth.gr

Τηλ.: 2310 997128

Ιστοσελίδα του Συνεδρίου
Πρόγραμμα και Περιλήψεις

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση