Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Βόλος 2016
Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Βόλος 2016

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Βόλος 2016

Με Καρόλου Κουν, Εικαστικές Εκθέσεις,master class συγγραφής θεατρικού κειμένου και τοπικό χρώμα από τους «» ξεκίνησε το Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Βόλος 2016.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Βόλος 2016 με παρουσίαση εκδηλώσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κεντρικού ιστού της πόλης.

Στις 9.30 το βράδυ στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Αδαμαντία» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν σε κείμενο του Παναγιώτη Μέντη, Σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη και πρωταγωνίστρια τη Μάνια Παπαδημητρίου.

Τα στελέχη του Θεάτρου Τέχνης Κωστή Καπελώνη και Μάνια Παπαδημητρίου καλωσόρισε στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής ο αιρετός, τελών σε δήμαρχος Βόλου , ο οποίος τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους στην προσπάθεια του Δήμου Βόλου να καθιερώσει ένα Φεστιβάλ – καλλιτεχνικό γεγονός, για την τιμή που έκανε ο ιστορικός θεατρικός στην πόλη «ανοίγοντας» το Φεστιβάλ και απεύθυνε στο ανοιχτή πρόσκληση για την παρουσίαση των θεατρικών παραγωγών του φορέα στην πόλη του Βόλου.

Το Φεστιβάλ Βόλος 2016 συνεχίζεται με πλούσιες δράσεις σήμερα Σάββατο και αύριο και επεκτείνεται σε περισσότερα σημεία της πόλης, από το θεατράκι του Αναύρου έως τον σιδηροδρομικό σταθμό του , στον πεζόδρομο της Ερμού, στην παραλία του Βόλου, στο Δημοτικό Ωδείο, την Παλαιά Ηλεκτρική και σε διάφορα σημεία της πόλης που οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες του Φεστιβάλ θα εμφανίζονται «αιφνιδιαστικά» στο κοινό δημιουργώντας ευχάριστες εκπλήξεις.

Παράλληλα σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου κορυφώνονται και οι εκδηλώσεις του Κύκλου «» με την κεντρική εκδήλωση του θεσμού στην παραλία της Αγριάς, η οποία θα ξεκινήσει με πηλιορείτικα τραγούδια από τον Θανάση Δραγάνη και τους συνεργάτες του και θα κορυφωθεί με νησιώτικες μελωδίες από τη μοναδική στο είδος της Στέλλα Κονιτοπούλου.

Το σύνθημα «Όλη η πόλη μια σκηνή» είναι πλέον γεγονός και οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης έχουν πλέον αμέτρητες ευκαιρίες καθημερινά για ψυχαγωγικές αποδράσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση