Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Tο Αρχοντικό Ζαφειρίου ανοίγει και πάλι για να φιλοξενήσει το 7ο Bazaar βιβλίου
Tο Αρχοντικό Ζαφειρίου ανοίγει και πάλι για να φιλοξενήσει το 7ο  Bazaar βιβλίου

Tο Αρχοντικό Ζαφειρίου ανοίγει και πάλι για να φιλοξενήσει το 7ο Bazaar βιβλίου

Με το βιβλίο ταξιδεύουμε…….

Το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης « ΙΩΛΚΟΣ» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ιωλκού, διοργανώνουν το 7ο βιβλίου, στις 21 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Κυριακή από το πρωί στις 10 έως το βράδυ στις 7 , στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο.

Το του βιβλίου έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και υποδέχεται κάθε χρόνο αναγνώστες και βιβλιόφιλους όλων των ηλικιών.
΄
Οσοι θελήσουν να επισκεφθούν το , όσοι αγαπούν τα και το διάβασμα , θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν όλων των ειδών , όπως τα γνωστότερα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κοινωνικά , ιστορικά , ταξιδιωτικούς οδηγούς, κ.ά σε πολύ χαμηλές τιμές , ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται.
Τα τα οποία θα εκτεθούν στο Bazaar προέρχονται από προσφορές μελών, φίλων και εκδοτικών φορέων , ενώ θα διατεθούν προς πώληση με ένα συμβολικό ποσό (1-5 ευρώ) στους ενδιαφερόμενους.

Τα έσοδα τα οποία θα προκύψουν από το Bazaar θα διατεθούν σε , στις άπορες οικογένειες της περιοχής και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια μικρή σε αυτές τις οικογένειες .

Το Κέντρο Πολιτισμού « Ιωλκός» όλα αυτά τα χρόνια αναπτύσσει διάφορες πολιτιστικές δράσεις και τα έσοδα τα οποία προκύπτουν από αυτές στο μεγαλύτερο βαθμό διατίθενται στο τομέα της κοινωνικής παρέμβασης και αυτό γιατί απόλυτη πεποίθησή μας είναι ότι ο Πολιτισμός μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε ότι έχει σχέση με την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας.

Παράλληλα το πρωί της Κυριακής στις 11.30 , με στόχο την της φιλαναγνωσίας ,η Μάρω Αισώπου συζητά με τα παιδιά για το πώς μια ιδέα γίνεται βιβλίο. Το σκεπτικό της δράσης αναπτύσσεται με άξονα το βιβλίο της ”ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ” και εκτός από τα ”τεχνικά ” θα συζητηθούν και τα συναισθήματα που δημιουργεί ένα βιβλίο και τα μηνύματα ζωής που περνά στα παιδιά. Η Μάρω Αισώπου επισκέπτεται δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, όπου αφηγείται τα παραμύθια της και συζητά με τους μαθητές.
‘ Όσοι δε επισκεφθούν το θα μπορέσουν να απολαύσουν το καφέ τους ή το αναψυκτικό τους , συνοδεία γλυκισμάτων στην υπέροχη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση