Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Tο Αρχοντικό Ζαφειρίου ανοίγει και πάλι για να φιλοξενήσει το 7ο Bazaar βιβλίου
Tο Αρχοντικό Ζαφειρίου ανοίγει και πάλι για να φιλοξενήσει το 7ο  Bazaar βιβλίου

Tο Αρχοντικό Ζαφειρίου ανοίγει και πάλι για να φιλοξενήσει το 7ο Bazaar βιβλίου

Με το βιβλίο ταξιδεύουμε…….

Το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης « ΙΩΛΚΟΣ» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ιωλκού, διοργανώνουν το 7ο Bazaar βιβλίου, στις 21 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Κυριακή από το πρωί στις 10 έως το βράδυ στις 7 , στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο.

Το Bazaar του βιβλίου έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και υποδέχεται κάθε χρόνο αναγνώστες και βιβλιόφιλους όλων των ηλικιών.
΄
Οσοι θελήσουν να επισκεφθούν το Bazaar βιβλίου, όσοι αγαπούν τα βιβλία και το διάβασμα , θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία όλων των ειδών , όπως τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κοινωνικά , ιστορικά , ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά βιβλία κ.ά σε πολύ χαμηλές τιμές , ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται.
Τα βιβλία τα οποία θα εκτεθούν στο Bazaar προέρχονται από προσφορές μελών, φίλων και εκδοτικών φορέων , ενώ θα διατεθούν προς πώληση με ένα συμβολικό ποσό (1-5 ευρώ) στους ενδιαφερόμενους.

Τα έσοδα τα οποία θα προκύψουν από το Bazaar θα διατεθούν σε τρόφιμα, στις άπορες οικογένειες της περιοχής και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια μικρή βοήθεια σε αυτές τις οικογένειες .

Το Κέντρο Πολιτισμού « Ιωλκός» όλα αυτά τα χρόνια αναπτύσσει διάφορες πολιτιστικές δράσεις και τα έσοδα τα οποία προκύπτουν από αυτές στο μεγαλύτερο βαθμό διατίθενται στο τομέα της κοινωνικής παρέμβασης και αυτό γιατί απόλυτη πεποίθησή μας είναι ότι ο Πολιτισμός μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε ότι έχει σχέση με την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας.

Παράλληλα το πρωί της Κυριακής στις 11.30 , με στόχο την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας ,η συγγραφέας Μάρω Αισώπου συζητά με τα παιδιά για το πώς μια ιδέα γίνεται βιβλίο. Το σκεπτικό της δράσης αναπτύσσεται με άξονα το βιβλίο της ”ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ” και εκτός από τα ”τεχνικά ” θα συζητηθούν και τα συναισθήματα που δημιουργεί ένα βιβλίο και τα μηνύματα ζωής που περνά στα παιδιά. Η Μάρω Αισώπου επισκέπτεται δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, όπου αφηγείται τα παραμύθια της και συζητά με τους μαθητές.
‘ Όσοι δε επισκεφθούν το Bazaar βιβλίου θα μπορέσουν να απολαύσουν το καφέ τους ή το αναψυκτικό τους , συνοδεία γλυκισμάτων στην υπέροχη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έμεινε στο δρόμο από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα - https://t.co/KXHENJdM5s -

  • Αφαίρεσε κινητό και κάρτα ανάληψης 44χρονος στον Βόλο - https://t.co/jDdp78yzuT -

  • Άγνωστος εξαφάνισε 9.000 ευρώ από λογαριασμό 41χρονου στην Αλόννησο   - https://t.co/pZSA9cRGex -

"Αλιεύοντας" την είδηση