Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / Ο «Βαφτιστικός» του Θ. Σακελλαρίδη στην Παλαιά Ηλεκτρική
Ο «Βαφτιστικός» του Θ. Σακελλαρίδη στην Παλαιά Ηλεκτρική

Ο «Βαφτιστικός» του Θ. Σακελλαρίδη στην Παλαιά Ηλεκτρική

Την πιο δημοφιλή ελληνική οπερέτα, το «Βαφτιστικό» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, παρουσιάζει η Βολιώτικη Χορωδία, σε συνδιοργάνωση με το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του δήμου σε τρεις παραστάσεις, στις 2, 3 και 4 Μαρτίου στις 9:00 μμ., στο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.

Ο «», σε μουσική σύνθεση, λιμπρέτο (πεζό κείμενο) και στίχους του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Θεόφραστου Σακελλαρίδη, που λέγεται ότι γράφτηκε μέσα σε 40 ημέρες, παρουσιάστηκε στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά στις 18 Ιουλίου 1918 από το θίασο Παπαϊωάννου. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ευάγγελου Κακάλια, με τη συμμετοχή ολόκληρης της Βολιώτικης Χορωδίας και διακεκριμένων καλλιτεχνών.

Τραγουδούν και παίζουν: Βιβίκα: Κατερίνα Αποστολοπούλου, Κική: Τζένη Χατζηδήμου, Ζαχαρούλης: , Πέτρος Χαρμίδης: Ιορδάνης Παπάζογλου, Συνταγματάρχης: Ευάγγελος Κακάλιας, Μάρκος Κορτάσης: Γιάννης Φελεσάκης, Αρχιτέκτων Μαρτής: Γαβριήλ Μουσκής.

Στο πιάνο η Νεκταρία Παπαδημητρίου. Μουσική διεύθυνση και διδασκαλία Χορωδίας, Στάσα Τζάλλα. Χορογραφίες: Βάσω Τηλιοπούλου με την Σχολή Χορού Chorus Line.

Τιμή εισόδου 10 ευρώ και 8 ευρώ για πολύτεκνους, τρίτεκνους, ανέργους και φοιτητές.

Κάρτες εισόδου διατίθενται από τους Χορωδούς της Βολιώτικης Χορωδίας, από τα : Δισκοπωλείο «Classic» Ερμού 187, Βιβλιοπωλείο «Ζυγός» Ερμού 209, Βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» 223, Καφέ – Μπαρ 4 Εποχές, Σπυρίδη και Τάκη Οικονομάκη, και στο ταμείο του Θεάτρου στις ώρες των παραστάσεων.

βαφτιστικός1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση