Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Το ελληνικό γουέστερν “Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη στο θερινό θέατρο Βόλου
Το ελληνικό γουέστερν “Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη στο θερινό θέατρο Βόλου

Το ελληνικό γουέστερν “Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη στο θερινό θέατρο Βόλου

Στον Βόλο θα παρουσιαστεί το ελληνικό γουέστερν “Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη την ερχόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ, στο Ανοιχτό Δημοτικό “Μελίνα Μερκούρη” .

Η παράσταση έχει ανέβει ήδη σε δεκάδες στην Ελλάδα ενθουσιάζοντας το κοινό το οποίο μεταφέρεται στην πανέμορφη και πιο συγκεκριμένα στα Λιιάννα των Σφακείων για να απολαύσουν ένα ξεχωριστό, γεμάτο χιούμορ, έξυπνες ατάκες, γρήγορο ρυθμό και με πολύ γέλιο, γουέστερν.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα , χωρίς πελάτες, χωρίς , χωρίς τηλέφωνο, λόγω της οικονομικής κρίσης δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων της μάνας (Μπέσυ Μάλφα) με τα δίδυμα της (Πηνελόπη Πλάκα, Τάσος Κονταράτος).

Ένας παλιός, ανεκπλήρωτος έρωτας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) της μάνας θα κάνει την εμφάνιση του 25 χρόνια αργότερα και θα φέρει προβλήματα αφού μέσα σε όλα ξεκινά και ένα τρελό θησαυρού, για ένα κρυμμένο που φέρνει στην επιφάνεια άδηλα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή τρυφερότητα, πριν από τη λύση.

Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά και ελληνική περηφάνια.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μπέσυ Μάλφα, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τη μουσική ο Γιώργος Χατζής, τα κοστούμια η Ελένη Μπλέτσα και το η Σταυρούλα Σγούρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση