Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Θεατρικό έργο «Bubble Show» για παιδιά στο συγκρότημα Τσαλαπάτα
Θεατρικό έργο «Bubble Show» για παιδιά στο συγκρότημα Τσαλαπάτα

Θεατρικό έργο «Bubble Show» για παιδιά στο συγκρότημα Τσαλαπάτα

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων ονέων Βόλου, γνωστοποιεί στους Συλλόγους ονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Βόλου, ότι θα παρουσιαστεί στην πόλη  ένα θεατρικό έργο από την «Καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite»,  με τον τίτλο «Bubble Show», την Κυριακή 11 οεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στο «Ergon Showground» στο συγκρότημα .

Όπως έγινε γνωστό, «Συνεχίζοντας το «Ergon for kids» ,για την συγκεκριμένη παράσταση, εξασφαλίσαμε για τους συλλόγους –μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, για ακόμη μία φορά, έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων στην τιμή των 5 . Για την συγκεκριμένη εκδήλωση, η είσοδος είναι 9 και στα σημεία προπώλησης 7 ευρώ. Η τιμή για τους γονείς- μέλη των συλλόγων που θα ανταποκριθούν, είναι 5 ευρώ.

Συνοπτική περιγραφή για την παράσταση: «Με στοιχεία από το θέατρο, τον χορό και την τέχνη του θεάτρου , η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite δημιουργεί μια συμμετοχική performance σαπουνόφουσκας, ένα θεαματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο. Ένα διαδραστικό παιχνίδι που εξελίσσεται καθ όλη τη διάρκεια του show ανάμεσα σε κοινό και ερμηνευτές και σκορπά άπειρη μαγεία, χαμόγελα και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες.

 Είδος Παράστασης: Performance, διάρκεια: 45-60 λεπτά, ηλικίες: 0-120 χρονών. Αριθμός συμμετεχόντων: 2 ++. Ιδέα, Σύλληψη, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία:La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης).

Το Δ.Σ. της Ένωσης, δέχθηκε προσφορά από την εταιρεία που θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο θεατρικό, ώστε το εισιτήριο για όσους Συλλόγους Γονέων θελήσουν να προμηθευτούν, να είναι με σημαντική έκπτωση, στην τελική τιμή των 5 ευρώ.

Επίσης, στην περίπτωση που υπάρχουν παιδιά οικογενειών, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, ωστόσο δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα (ανήκουν στην κατηγορία πρόνοιας ή παροχής πρωινού στα σχολεία), θα πρέπει να ενημερωθεί η Ένωση Γονέων, ώστε να εξασφαλίσει τη δωρεάν είσοδό τους.

Τόσο για την περίπτωση των εισιτηρίων με μειωμένη τιμή, όσο και για την δωρεάν είσοδο παιδιών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού συγκεκριμένων θέσεων.

Για τη συνεννόηση των ενδιαφερόμενων συλλόγων υπεύθυνη είναι η Έφορος του Δ.Σ. Πέπη (τηλ. 6976-653343), ενώ για την προμήθεια εισιτηρίων ανοικτό θα παραμείνει το γραφείο της Ένωσης (Αραχώβης 1 με Μπότσαρη, Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων -1ος όρ.) το Σάββατο 3 οεμβρίου 2018 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Στην είσοδο σε κάθε παιδάκι προσφέρεται ένας ατομικός χυμός δωρεάν. Πληροφορίες για το θεατρικό και τον χώρο, στο τηλ. 6944 7474 94 .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση