Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Θεατρική παράσταση «Φτου ξελευτεριά»
Θεατρική παράσταση «Φτου ξελευτεριά»

Θεατρική παράσταση «Φτου ξελευτεριά»

Tην Πρσκευή 27 Απριλίου με ελεύθερη είσοδο

Η Μουλά Λεμονιά, του παιδικού παραμυθιού «Μια μαγική χριστουγεννιάτικη ευχή», καθώς και του εφηβικού υ « το παιχνίδι της ζωής» σε συνεργασία με τη θεατρολόγο και συγγραφέα Ματίνα Δολιανίτη-Μαρδέλη, παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Φτου ξελευτεριά».

Το έργο διαπραγματεύεται την προσκόλλησή των παιδιών και τον εγκλωβισμό τους στο διαδίκτυο.

Μέσα από το μικρόκοσμο μια παρέας παιδιών αφοσιωμένων στο διαδίκτυο θίγεται η έννοια της επικοινωνίας, επαναπροσδιορίζεται η έννοια της φιλίας και η σωστή χρήση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας και όχι μόνο.

Οι της ς καλούνται να ξανα ανακαλύψουν την χαμένη τους, μέσα στον αχανή λαβύρινθο του δυαδικού συστήματος, παιδικότητα. α μάθουν να μετρούν ξανά τα αστέρια. Άραγε θα τα καταφέρουν;

Μία παράσταση που αφορά όχι μόνο στα παιδιά μα και στους ενήλικες.

Συμμετέχουν τα παιδιά του 27ου Δημ. Σχολείου Αλυκών: ικόλ Πασχούδη, Ευάννα Μεντεκίδη, Σάββας Μεντεκίδης, Δήμητρα Παπαρούνα, Γιάννης Παπαρούνας, Έλενα Χατηγιανναγνώστου, Βασίλης Φοινικόπουλος και ο Θανάσης Μανουηλίδης.

Στους ρόλους των ενηλίκων: ο Βαγγέλης Κουκουγιάννης και η Κατερίνα Τερζούδα.

Τα σκηνικά υπογράφει ο .

Μουσική, πιάνο και τραγούδι η Αγγελίνα Κορδέλα.

Σκηνοθεσία: Ματίνα Δολιανίτη-Μαρδέλη.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού υ την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18:00 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν.Ιωνίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

"Αλιεύοντας" την είδηση