Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / Θεατρική παράσταση ευαισθητοποίησης υπέρ του Ινστιτούτου Αlzheimer Βόλου στην Παλιά Ηλεκτρική
Θεατρική παράσταση ευαισθητοποίησης  υπέρ του Ινστιτούτου Αlzheimer Βόλου  στην Παλιά Ηλεκτρική

Θεατρική παράσταση ευαισθητοποίησης υπέρ του Ινστιτούτου Αlzheimer Βόλου στην Παλιά Ηλεκτρική

«Στον Λάκκο με τα Φίδια» ξαναμπαίνουν οι ΔραΠαίκτες την ερχόμενη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Δεκέμβρη στις 9.15μμ στην , προσφέροντας για δύο τελευταίες φορές θέαμα, χορό, τραγούδι, ατάκα και τον κουμπαρά τους υπέρ του Ινστιτούτου και συμμετέχοντας αφιλοκερδώς και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα του Δήμου .

Η μουσικωμική που ενθουσίασε το θεατρόφιλο κοινό το περασμένο καλοκαίρι εκτυλίσσεται «Στον Λάκκο με τα Φίδια», ένα νάητκλαμπ διαφορετικό από τα άλλα, όπου έχουν χτίσει ιδανικά την τους ο Λάκης και η Μήτσι μέχρι τη στιγμή που ο γιος τους Έκτορας τούς ανακοινώνει ότι παντρεύεται την κόρη ενός συντηρητικού πολιτικού. Θα πρέπει τώρα να ξεβολευτούν προκειμένου να παρουσιαστούν ως κάποιοι άλλοι, ως ισάξιοι κι αντάξιοι των συμπέθερων που καταφτάνουν για το καθιερωμένο δείπνο γνωριμίας. Μια δαιμόνια όμως θα έρθει να τα ανατρέψει όλα.

Στον Λάκκο έχουν ονοματεπώνυμο τα Φίδια: Πάρης Ζίκος, ευΆγγελος Κάβουρας, Σπύρος Μακρυγιάννης, Narcis Madalin, Σοφία Παπαδημητρίου, Δήμητρα Ριζινού, Teuta Sadiku, Λιάνα Τάταρη. Σενάριο: ευΆγγελος Κάβουρας & Ευάγγελος Χουλιάρας.

Σκηνοθετική επιμέλεια – Σκηνογραφία – Χορογραφία: ευΆγγελος Κάβουρας. Φωτισμοί – Ηχογραφήσεις – Spot: Zk Recording Studio.

Στίχοι Τραγουδιών: Σπύρος Μακρυγιάννης.

Ενδυματολόγος: Έφη Αντωνίου.

Σκηνικά: Τριαντάφυλλος Κοντογιάννης, Τζινέτα Μπαλντούμη, Φώτης Τσιριγωτάκης.

Μαγνητοσκόπηση -Βιντεοκλίπ: Φίλιππος Ραυτόπουλος.

Φωτογράφηση: Κώστας Αδαμόπουλος. Αφισart: Τριαντάφυλλος Κοντογιάννης.

Στην κονσόλα: Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Μακιγιάζ: Artesio Stores Βόλου. Κούκλα βιτρίνας: Valentinos jeanspool.

Είσοδος ελεύθερη.

lakkos-1lakkos lakkos-fotoprogr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ρέματα στη Μαγνησία καθαρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ρέματα - https://t.co/MCbKd6eJXc -

  • #Ρακοπόταμος –#Κεραμίδι: Προχωρούν οι εργασίες στον παραλιακό άξονα  #Κεραμίδι #Ρακοπόταμος - https://t.co/EpBQbKmwBm -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στις δεξαμενές της ΔΕΥΑΜΒ στην Αγ. Παρασκευή #φωτιά - https://t.co/EWYV6p36C1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση