Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Την Θεατρική Παράσταση «Από Ανατολή σε Δύση, παραμύθι να αρχινίσει…» παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι
Την Θεατρική Παράσταση «Από Ανατολή σε Δύση, παραμύθι να αρχινίσει…» παρουσιάζει το  Θεατρικό Εργαστήρι

Την Θεατρική Παράσταση «Από Ανατολή σε Δύση, παραμύθι να αρχινίσει…» παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι

Την Θεατρική Παράσταση «Από Ανατολή σε Δύση, παραμύθι να αρχινίσει…» παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Βόλου.

Πρόκειται για μια επιλεγμένη συλλογή παραμυθιών από όλο τον κόσμο, μια για μεγάλους και παιδιά.

Όλα ξεκινούν από ένα μπαούλο!

Ένα μπαούλο συνήθως έχει πια παλιά πράγματα, έχει αναμνήσεις, έχει σκόνη, στα μπορεί να έχει και θησαυρούς, αυτούς που ελπίζεις να βρεις ή αυτούς που δε μπορείς καν να φανταστείς…

Ένα μπαούλο κρύβει, προστατεύει, φυλακίζει…

Μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχουμε φυλάξει κάτι πολύτιμο ή κρύψει κάτι που φοβόμαστε ν' αντικρύσουμε αλλά δεν έχουμε τη δύναμη ν΄αποχωριστούμε ή ότι έχουμε φυλακίσει ότι ομορφότερο μας έχει συμβεί , την παιδικότητά μας.

Τούτο το μπαούλο τα έχει όλα αυτά κι άλλα τόσα που δε φαίνονται…

Έχει τα όνειρά μας, αυτά που φυλάξαμε τόσο προσεκτικά να μην τα χλευάσουν, τα αλλοιώσουν, αυτά που κρύψαμε γιατί δεν τολμήσαμε ποτέ να τα εκπληρώσουμε αλλά ούτε καν να πούμε, αυτά που φυλακίσαμε γιατί μας είπαν ότι είναι επικίνδυνα για τους μεγάλους…

Αυτά τα όνειρα αποφασίσαμε σ΄αυτό το ταξίδι – να ελευθερώσουμε, να τ' αφήσουμε να αναπνεύσουν ξανά, ν΄αντικρύσουν το φως, να τεντωθούν , ν΄απλωθούν παιχνιδιάρικα μπροστά σας.

Κι είναι όνειρα παραμυθένια ή ονειρικά , όπως σας αρέσει, για μας είναι το ίδιο. Έτσι ή αλλιώς είναι τα παιδιά που πολύ καλά είναι κρυμμένα μέσα σε όλους μας.

Η παράσταση παρουσιάζεται στο Κινηματοθέατρο ν
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:00
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ώρα 19:00
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου ώρα 19:00
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ώρα 19:00
Σάββατο 5 Μαρτίου ώρα 19:00
Κυριακή 6 Μαρτίου ώρα 19:00
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δακτυλάς.
Μουσική: Οδυσσέας Δακτυλάς.
Video: Φλώρα Παπαδάκη.

Ερμηνεύουν οι : Ράνια Θεοχαροπούλου, , Γιώργος Παπαδόπουλος, Κασσιανή Βαρδαλή, Μάρθα Παπαθανασίου, Βάσια Στάμου, Άλκηστις -Ελένη Κοσμά, Φρειδερίκη Μπεκίρη, Φλώρα Παπαδάκη, Άρτεμις Χατζηαποστολίδου.

Πληροφορίες Κέντρο ς .

Διεύθυνση: Το 14 και , Τηλέφωνο επις: 24210-25363

"Αλιεύοντας" την είδηση