Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Στον Βόλο το παιδικό μιούσικαλ «Λάχανα και Χάχανα»
Στον Βόλο το παιδικό μιούσικαλ  «Λάχανα και Χάχανα»

Στον Βόλο το παιδικό μιούσικαλ «Λάχανα και Χάχανα»

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Βόλο το πρωτότυπο μιούζικαλ για του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο Κιν/θέατρο «Αχίλλειον» την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου για δυο παραστάσεις στις 11:30 & στις 18:00 το απόγευμα.

Ένα σύγχρονο μιούζικαλ για , εγκεκριμένο από το , με εξαιρετικούς συντελεστές,γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές,  με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ», επανέρχεται στις θεατρικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα και ταξιδεύει στο εξωτερικό στους απανταχού .

O Τάσος Ιωαννίδης έγραψε την μουσική και το πρωτότυπο σενάριο με τραγούδια έξυπνα, γλυκά, αστεία, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά και σκηνοθετεί μαζί με τον Χρήστο Τριπόδη μία παράσταση με δράση, φαντασία, γέλιο, και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή των παιδιών και άλλους φανταστικούς παρμένους από τον κόσμο του ονείρου.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Φαταουλίδας (όνομα και πράμα!), είναι ο απόλυτος Άρχοντας στην Λαχανοχαχανοχώρα! Μια παιδική φάρσα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ωραία του φωνή. Αυτό έγινε αφορμή να μισήσει τα παιδιά και να βάλει σκοπό στη του να πάρει εκση!

Ένα «μεταλλαγμένο» κινητό τηλέφωνο–δώρο σε κάθε του σχολείου στην Λαχανοχαχανοχώρα, ήταν ο τρόπος που διάλεξε να δελεάσει τα παιδιά για να πέσουν στην παγίδα του. Αυτό έφερε μύρια όσα κακά, για τα παιδιά και για το σχολείο της Λαχανοχαχανοχώρας.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Ζώης, Φαίη Ψωμαδάκη, Άννα Βασιλείου, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη, Μιχάλης Τριπόδης και ο Χρήστος Τριπόδης.
                                                                               
Μουσική – κείμενο:Τάσος Ιωαννίδης Σκηνοθεσία : Χρήστος Τριπόδης – Τάσος Ιωαννίδης Xορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη

Παραγωγή: ΕΞΙΣ  . Προπώληση εισιτηρίων 8 ευρώ: «Κεχαϊδης» (28ης Οκτωβρίου 118Α & Δον. Δαλεζίου), Είδη καπνού «Γνήσιον» (Τάκη Οικονομάκη 14) και Ηλεκτρονική προπώληση στο viva.gr ή στο 11876

Γενική είσοδος 9 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Επικοινωνία: 2107622034, 6943290294-   email : methexis.theater@gmail.com

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση