Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα»
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα»

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα»

Η Θεατρική Ομάδα «Θρυαλλίδα» επιστρέφει και υπόσχεται στιγμές αστείρευτου γέλιου, με την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «ΡΑΟΥΣ».
Η θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού την Κυριακή στις 8:00 μ.μ. μετά το κάλεσμα των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της επαρχίας του Αλμυρού. Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η υπόθεση

Οι τρεις κληρονόμοι ενός νεοκλασικού στον Βοτανικό βρίσκονται μπροστά σε μία έκπληξη όταν ανακαλύπτουν ότι το κληροδότημά τους είναι στην πραγματικότητα ένας επικερδής . Εκβιάζοντας καταστάσεις, καταφέρνουν να πείσουν την ιδιοκτήτρια της «επιχείρησης» να συνεργαστούν και όλοι μαζί να δημιουργήσουν έναν πολιτιστικό σύλλογο «φάντασμα» για να πάρουν επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν όμως ο ερμανός επίτροπος καταφθάνει για να ελέγξει πού πήγαν τα λεφτά, ξεκινάει η προσπάθεια των συνεργών της απάτης να παρουσιάσουν την «πνευματική παρ» του συλλόγου.

Στην παίζουν με σειρά εμφάνισης τα μέλη της Θρυαλλίδας : Στέφανος Λάππας , Ελένη Καββαδία . Σαββάκη , Δημήτρης Γκιουλάκης , Έλλη Σκοπελίτη , Άννα Μήτσιου , Γιούλας , Διονύσης Μπάλλας. Φιλική ηχογραφημένη συμμετοχή : Γιάννης Σερβετάς.

Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου, Κατασκευή Σκηνικών: Τελώνης ‘Έπιπλο ,

Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής , Φωτισμοί: Εμμανουέλα Μανούσου , Φωτογραφίες: 3iris Photography (Πέρσα Λεφάκη, Νίκος Μαυρογιάννης , Δέσποινα Μαστοράκου), Αφίσα/Πρόγραμμα: FRENZY.Projects

Η «Θρυαλλίδα» είναι μια Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με πολιτιστικό χαρακτήρα. Η ομάδα γεννήθηκε από την αγάπη των μελών για το θέατρο και την ανάγκη τους για έκφραση με τον θεατρικό λόγο.

Δραστηριοποιείται από το 2007 και έχει παρουσιάσει στο κοινό του και της Μαγνησίας τις θεατρικές παραστάσεις : “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” , “Ράφτης κυριών” , “Μπαμπάδες με ρούμι” , “Υπάρχει και Φιλότιμο” ,”Το παιχνίδι της Μοναξιάς” και ” Ευτυχώς Τρελάθηκα” , ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Θρυαλλίδα έχει προσφέρει απλόχερα στιγμές γέλιου αποδεχόμενη πολιτιστικών συλλόγων αλλά και συλλόγων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση