Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » “Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια”στο Θερινό Θέατρο Βόλου
“Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια”στο Θερινό Θέατρο Βόλου

“Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια”στο Θερινό Θέατρο Βόλου

Την Παιδική Παράσταση του Καλοκαιριού “Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια”, παρουσιάζει στο Βόλο (Θερινό Θέατρο “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”) ο 9μελής του Μικρού Θεάτρου Λάρισας, την Τρίτη 19 Ιουνίου και   21.00.

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις ” Πινόκιο” & “Κοκκινοσκουφίτσα” σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του ,καθώς παρουσιάζει για 8ο καλοκαίρι στην πόλη  ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Ο εννεαμελής του Μικρού Θεάτρου Λάρισας , με τα εντυπωσιακά πάντοτε σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του , παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς.

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια , μια παιδική παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων μας.

Λίγα λόγια για το έργο…

Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μαμά κατσίκα πάει στην . Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Ο λύκος ξέρει ν αλλάζει τη μορφή του. Θα τον γνωρίσετε όμως απ τη χοντρή, βραχνή φωνή του κι απ' τα μαύρα του πόδια .Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί ..τότε έρχεται η που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΗΣ

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ , ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΜΙΚΟΥ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ,ΑΝΝΑ ΚΡΙΝΟΥ , ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ , ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 Σκηνογραφία : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Κοστούμια : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ                             

Ειδικές Κατασκευές : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες σχέσεις : ΜIKRO THEATRO                              

Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ 

Κίνηση-χορογραφίες: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ                 

Παρ : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια:  87 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)   

 Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109

Προπώληση

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8€: ΚΣΤΗΜΑ ΚΕΧΑΪΔΗΣ – Τηλ 24210 37891, VIVA.GR

Ταμείο 10€ 

 *Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση