Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Πρωτότυπο θεατρικό σχήμα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου
Πρωτότυπο θεατρικό σχήμα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου

Πρωτότυπο θεατρικό σχήμα στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου

Μια εξαιρετική δράση στον χώρο της ποιμαντικής προσέγγισης των νέων λειτουργεί επ' εσχάτων στον Μητροπολιτικό Ιερό αό Αγίου ικολάου , στο πλαίσιο της σύναξης φοιτητών και νέων εργαζομένων, υπό τον πρωτ. Χαρίλαο Παπαγεωργίου. Πρόκειται για την θεατρική συντροφιά «Διάβαση», οι συντελεστές της οποίας διάλεξαν αυτόν τον τρόπο για να μιλήσουν και να νοηματοδοτήσουν την καθημερινότητά τους, αλλά και να μεταφέρουν το βίωμά τους σε έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων.

Η θεατρική συντροφιά «Διάβαση» ανέβασε το «Μαλλιοτραβήγματα», που βασίζεται στην κλασική της Ραπουνζέλ, των αδελφών Γκριμ, που διασκευάστηκε το 2010 σε του Ντίσνεϋ, με τον ελληνικό τίτλο «Μαλλιά κουβάρια».

Το ανέβηκε σε τρεις παραστάσεις, που δόθηκαν, αντιστοίχως, στις 30/6 στην Άλλη Μεριά, στις 4/7 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας και στις 5/7 στην των Σταγιατών.

Το έργο ανέβηκε σε σκηνοθεσία, διασκευή και διδασκαλία της  Χρυσάνθης – ς Κορώνη.

Σκηνικά – κοστούμια: Βάγια Μπεκιώνη.

Πρωτότυπη : Φίλιππος Ρέτσιος.

Χορογραφίες: Νικολέτα Δεφαράνα.

Έπαιξαν οι: Γιάννης Μιντζίδης, Κων/νος Σιούλης, Νεκτάριος Μαρμαράς, Λεμονιά Απόχα, Κυριακή Γαϊτανίδου, Μαρία Καραπάνου, Ανδρέας Κοτόπουλος, Χριστίνα Μαρμαρά, Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου, Νεκταρία Σαββίδου, Θοδωρής Αντωνίου, Μόκκας Μιχαήλ, Μαρία Μαρμαρά, Μαρία Τσαπαρίδου και Γιώργος Αγαπητός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση