Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Παράταση παραστάσεων για την «Σαλάτα με σως αγριοκέρασο»
Παράταση παραστάσεων για την «Σαλάτα με σως αγριοκέρασο»

Παράταση παραστάσεων για την «Σαλάτα με σως αγριοκέρασο»

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης των θεατών στην παράσταση της Πειραματικής Σκηνής με το έργο «Σαλάτα με σως αγριοκέρασο», της Βολιώτισας Καλλιόπης Παπουτσή το κοινό της πόλης μας θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την παράσταση την 5 και Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στις 8.00 μ.μ στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο . Ιωνίας).

Πρόκειται για μια κωμωδία που σατιρίζει και καυτηριάζει τις διαστάσεις που έχει πάρει ο σύγχρονος τρόπος επις και το πόσο εξαρτώμενοι είμαστε στις προσωπικές μας από τα online κοινωνικά δίκτυα.

Η συγγραφέας μέσα από πικάντικους και καυστικούς διαλόγους φέρνει στο προσκήνιο την ελεγχόμενη και προσεγμένη εικόνα που δημιουργούμε στα social media ώστε να γινόμαστε αρεστοί, τους δεσμούς που διατηρούμε με άγνωστους διαδικτυακούς φίλους, αλλά και την θετική συνεισφορά του διαδικτύου ανάλογα την χρήση ώστε να μειωθεί το αίσθημα τους μπλέκονται μέσα από κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα γεγονότα, ανάμεσα της κοινωνικής απομόνωσης.

Τέσσερεις άνθρωποι δύο οικογενειών, γείτονες στην ίδια πολυκατοικία βιώνουν την μοναξιά και την λαχτάρα να καλύψουν τα συναισθηματικά τους κενά. Δύο αδερφές, ένας φιλόλογος και μία κόρη, ο καθένας από αυτούς αναζητά με τον δικό του τρόπο την φιλία, τον έρωτα, τον γάμο. Οι ζωές στην πραγματικότητα και τον πλασματικό κόσμο του ίντερνετ. Όμως, όταν τα πράγματα μπερδεύονται και οι ρόλοι αντιστρέφονται, όταν οι ηθικές αρχές καταπατούνται, όταν οι δικτυακές γνωριμίες θολώνουν την κρίση και αυτό που απορρίπταμε γίνεται επιθυμία, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρίας Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική ρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι : άνσυ Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδ Νονόγλου, Θάλεια Κόγκα.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια πριν την παράσταση στο του Θεάτρου. Οι τιμές του εισιτηρίου είναι: 10€ και 5€ μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944388045

Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΕ Δήμου Βόλου.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση