Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων στο Βόλο
Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων στο Βόλο

Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων στο Βόλο

Σε συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων προχωρά η    στο πλαίσιο της άριστης συνς με φορείς και συλλόγους, στηρίζoντας ακόμη δύο που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Βόλου την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Απριλίου.

Συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία-Θεατρική Ομάδα «ΔΡΑΠΑΙΚΤΕΣ» και η διοργανώνουν την εκδήλωση «Θεατρική Βραδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2018».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να διαδοθεί στους νέους η αξία της θεατρικής ς και η διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής θεατρικής μας κληρονομιάς, ενώ θα διαβαστεί και θα συζητηθεί επί σκηνής το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που παραδοσιακά συντάσσεται κάθε χρόνο από έναν θεατράνθρωπο διεθνούς εμβέλειας, καθιστώντας την εκδήλωση υπερτοπικής σημασίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

 

Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων

Από τις 12 μέχρι τις 15 Απριλίου 2018, πραγματοποιούνται στο Σκοπευτήριο Βόλου οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων, που συνδιοργανώνουν ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου και η – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Οι αγώνες είναι πανελλήνιας συμμετοχής διενεργούνται σε μία φάση μία φορά το χρόνο, υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΣΚ.Ο.Ε). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σε δηλώσεις της η Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε σε αγαστή συν με Δήμους, φορείς και συλλόγους, να συνδιοργανώνουμε πολιτιστικές και αθλητικές ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση