Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / ΣΠΟΡ / Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων στο Βόλο
Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων στο Βόλο

Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων στο Βόλο

Σε συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων προχωρά η  και Σποράδων  στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με φορείς και συλλόγους, στηρίζoντας ακόμη δύο που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Απριλίου.

Συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία-Θεατρική Ομάδα «ΔΡΑΠΑΙΚΤΕΣ» και η και Σποράδων διοργανώνουν την εκδήλωση «Θεατρική Βραδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου ».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να διαδοθεί στους νέους η αξία της θεατρικής παιδείας και η διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής θεατρικής μας κληρονομιάς, ενώ θα διαβαστεί και θα συζητηθεί επί σκηνής το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που παραδοσιακά συντάσσεται κάθε χρόνο από έναν θεατράνθρωπο διεθνούς εμβέλειας, καθιστώντας την εκδήλωση υπερτοπικής σημασίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

 

Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων

Από τις 12 μέχρι τις 15 Απριλίου , πραγματοποιούνται στο Σκοπευτήριο οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων – Νεανίδων Πυροβόλων Όπλων, που συνδιοργανώνουν ο Σκοπευτικός Σύλλογος και η – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Οι αγώνες είναι πανελλήνιας συμμετοχής διενεργούνται σε μία φάση μία φορά το χρόνο, υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΣΚ.Ο.Ε). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σε της η Δωροθέα ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε σε αγαστή συνεργασία με Δήμους, φορείς και συλλόγους, να συνδιοργανώνουμε πολιτιστικές και ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση