Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής
«Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής

«Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής

Μετά την μεγάλη της πρεμιέρας του υ «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους στο κατάμεστο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής, συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή η για τους μικρούς φίλους.

Το παρουσιάζεται σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρία Ζαχαριά, κοστούμια Μπέλιου, μουσική ρηγόρη Σουλτάνη, βοηθός σκηνοθέτη Μαρία Γεωργαλαδάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι : Μανώλης Κάβουρας, Στράτος Μεγκές, Άννα Μαρία Παναγιωτάκη, Νάνσυ Λούδου, Σπύρος Χαλκιάς, Δημήτρης Πανταζής,

Το έργο παίζεται κάθε Κυριακή στις 11.30 π. μ. ως την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο ς) με γενική είσοδο 5 €.

Παραστάσεις για τα σχολεία που θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο θα δίνονται στον ίδιο χώρο, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την Πειραματική Σκηνή στα τηλέφωνα 6983309354 και 6944388045.

Παράλληλα στο φουαγιέ του θεάτρου υπάρχει έκθεση μάσκας από τους μαθητές των θεατρικών εργαστηρίων «» της Πειραματικής Σκηνής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση