Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής
«Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής

«Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής

Μετά την μεγάλη της πρεμιέρας του υ «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους στο κατάμεστο θέατρο της Πειραματικής Σκηνής, συνεχίζεται και αυτή την η για τους μικρούς φίλους.

Το παρουσιάζεται σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρία Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλική Μπέλιου, Γρηγόρη Σουλτάνη, βοηθός σκηνοθέτη Μαρία Γεωργαλαδάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι : Μανώλης Κάβουρας, Στράτος Μεγκές, Άννα Μαρία Παναγιωτάκη, άνσυ Λούμπαρδου, Σπύρος Χαλκιάς, Δημήτρης Πανταζής,

Το έργο παίζεται κάθε στις 11.30 π. μ. ως την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο . Ιωνίας) με γενική είσοδο 5 €.

Παραστάσεις για τα που θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο θα δίνονται στον ίδιο χώρο, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την Πειραματική Σκηνή στα τηλέφωνα 6983309354 και 6944388045.

Παράλληλα στο φουαγιέ του θεάτρου υπάρχει έκθεση μάσκας από τους μαθητές των θεατρικών εργαστηρίων «Θεατροταξίδια» της Πειραματικής Σκηνής.

"Αλιεύοντας" την είδηση