Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » «Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο
«Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο

«Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο

 

     Η νεοσύστατη Βολιώτικη ομάδα «» σε συνεργασία με τους , παρουσιάζει την θεατρική «Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» μια τριλογία με τον αγαπημένο ήρωα! Η θα παιχτεί 8 και 9 Δεκεμβρίου στο στις 9:30 μ.μ.

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που πραγματεύεται το αιώνιο αναπάντητο ερώτημα του ανθρώπου για το πως θα καταφέρει να νικήσει τον θάνατο, σε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

Το έργο, μας πάει αρχικά πίσω στον Μεσαίωνα, όπου ένας σταυρο  μπροστά στη θέα του θανάτου, θέτει ερωτήματα και υπαρξιακές αναζητήσεις που όλοι έχουμε κάνει στον εαυτό μας, αλλά και που μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει απαντήσει.

Μια γυναίκα από το μέλλον στη συνέχεια μας παρουσιάζει μια εκδοχή που ίσως δεν απέχει και πολύ από το σήμερα…… την κλωνο ανθρώπων….. Τέλος μια πλούσια γυναίκα, με τονισμένο το εγώ, θεωρώντας ότι έχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον θάνατο, μας δίνει με τον δικό της χιουμοριστικό και μοναδικό τρόπο, να καταλάβουμε πως τελικά όλα είναι ένα παιχνίδι, που αν  το παίξεις έξυπνα ίσως και να μπορεί ο θάνατος να κερδηθεί!

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία ευΆγγελου Κάβουρα, σενάριο ευΆγγελου Κάβουρα- ιώργου Σαχαρίδη,  σκηνικά ιώργου Σαχαρίδη, κοστούμια Κικής  Παπαζήση  , μουσική ευΆγγελου Κάβουρα , φωτισμοί-ήχος Πάρη Ζήκου, trailer Golden Movies.

Παίζουν με σειρά εμφανίσεως: Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη και Γεωργία στούλα.  Η φωνή που ακούγεται είναι της Δήμητρας Ριζινού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση