Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / «Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο
«Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο

«Ο θάνατος, ο Χάρος, ο Θεριστής» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο

 

     Η νεοσύστατη Βολιώτικη ομάδα «» σε με τους , παρουσιάζει την θεατρική «Ο , ο Χάρος, ο Θεριστής» μια τριλογία με τον αγαπημένο ήρωα! Η θα παιχτεί 8 και 9 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο στις 9:30 μ.μ.

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που πραγματεύεται το αιώνιο αναπάντητο ερώτημα του ανθρώπου για το πως θα καταφέρει να νικήσει τον θάνατο, σε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

Το έργο, μας πάει αρχικά πίσω στον Μεσαίωνα, όπου ένας σταυροφόρος  μπροστά στη θέα του θανάτου, θέτει ερωτήματα και υπαρξιακές αναζητήσεις που όλοι έχουμε κάνει στον εαυτό μας, αλλά και που μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει απαντήσει.

Μια γυναίκα από το μέλλον στη συνέχεια μας παρουσιάζει μια εκδοχή που ίσως δεν απέχει και πολύ από το σήμερα…… την ανθρώπων….. Τέλος μια πλούσια γυναίκα, με τονισμένο το εγώ, θεωρώντας ότι έχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον θάνατο, μας δίνει με τον δικό της χιουμοριστικό και μοναδικό τρόπο, να καταλάβουμε πως τελικά όλα είναι ένα παιχνίδι, που αν  το παίξεις έξυπνα ίσως και να μπορεί ο να κερδηθεί!

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία ευΆγγελου Κάβουρα, σενάριο ευΆγγελου Κάβουρα- Γιώργου Σαχαρίδη,  σκηνικά Γιώργου Σαχαρίδη, κοστούμια Κικής  Παπαζήση  , μουσική ευΆγγελου Κάβουρα , φωτισμοί-ήχος Πάρη Ζήκου, trailer Golden Movies.

Παίζουν με σειρά εμφανίσεως: Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη και Γεωργία Κωστούλα.  Η φωνή που ακούγεται είναι της Δήμητρας Ριζινού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινά η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στο συγκρότημα #Γαιόπολις του Π. Θ. #Γαιόπολις - https://t.co/9B7eq9XjxF -

  • Στην κατηγορία 4 Πολύ Υψηλού Κινδύνου πυρκαγιάς Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα - https://t.co/iXfHVREK6i… -

  • Κορωναϊός: 2.856 νέα κρούσματα, 16 θάνατοι, 192 διασωληνωμένοι #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/ZhLi28gZwn -

"Αλιεύοντας" την είδηση