Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / Ο ταχυδακτυλουργός ΕΛΟΧΙΜ για δύο παραστάσεις στον Βόλο
Ο ταχυδακτυλουργός  ΕΛΟΧΙΜ για δύο παραστάσεις στον Βόλο

Ο ταχυδακτυλουργός ΕΛΟΧΙΜ για δύο παραστάσεις στον Βόλο

Ο Ελοχίμ έρχεται στον Βόλο όπου θα δώσει δύο μοναδικές παιδικές παραστάσεις. Το κοινό θα έχει την δυνατότητα την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρες 18:30 και 20:30 με τιμή εισόδου 5 , να παρακολουθήσει στο θέατρο του Ορφανοτροφείου την παιδική παράσταση “ ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ the show”.

O ταλαντούχος κύριος Ελοχίμ επιστρέφει στα δρώμενα με ένα one man show που στόχο έχει να μας καθηλώσει αυτή τη φορά για τα καλά.

Ο εφευρετικός Ελοχίμ θα παρασύρει τους μικρούς του φίλους σε ένα ρεσιτάλ μαγείας με εντυπωσιακά κόλπα, χιούμορ και αστείρευτη φαντασία.

Το διαδραστικό κομμάτι δεν θα λείπει ούτε από αυτή τη παράσταση αφού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα.

Με την εντυπωσιακή του δεξιοτεχνία, τη μοναδική του θεατρικότητα, αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία που έχει αναπτύξει με το κοινό ο μάγος Eλοχίμ έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων.
Μία παράσταση φτιαγμένη με πολύ σεβασμό και για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους που δεν παύει ούτε λεπτό να διεκδικεί το ασυμβίβαστο και το αδύνατο.

Απολαύστε το trailer https://www..com/watch?v=1YzonjcYDWg

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Δύο παραστάσεις Ώρες 18:30 και 20:30

Διάρκεια 60 λεπτα

Τιμή εισόδου 5

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση