Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Ο ταχυδακτυλουργός ΕΛΟΧΙΜ για δύο παραστάσεις στον Βόλο
Ο ταχυδακτυλουργός  ΕΛΟΧΙΜ για δύο παραστάσεις στον Βόλο

Ο ταχυδακτυλουργός ΕΛΟΧΙΜ για δύο παραστάσεις στον Βόλο

Ο μάγος Ελοχίμ έρχεται στον Βόλο όπου θα δώσει δύο μοναδικές παιδικές παραστάσεις. Το κοινό θα έχει την δυνατότητα την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΙΟΥ και ώρες 18:30 και 20:30 με τιμή εισόδου 5 , να παρακολουθήσει στο θέατρο του υ την παιδική παράσταση “ ΜΑΓΟΣ the show”.

O ταλαντούχος κύριος Ελοχίμ επιστρέφει στα με ένα one man show που στόχο έχει να μας καθηλώσει αυτή τη φορά για τα καλά.

Ο εφευρετικός μάγος Ελοχίμ θα παρασύρει τους μικρούς του φίλους σε ένα ρεσιτάλ μαγείας με εντυπωσιακά κόλπα, χιούμορ και αστείρευτη φαντασία.

Το διαδραστικό κομμάτι δεν θα λείπει ούτε από αυτή τη παράσταση αφού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα.

Με όπλα την εντυπωσιακή του δεξιοτεχνία, τη μοναδική του θεατρικότητα, αλλά και την ουσιαστική που έχει αναπτύξει με το κοινό ο μάγος Eλοχίμ έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων.
Μία παράσταση φτιαγμένη με πολύ σεβασμό και για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους που δεν παύει ούτε λεπτό να διεκδικεί το ασυμβίβαστο και το αδύνατο.

Απολαύστε το trailer https://www.youtube.com/watch?v=1YzonjcYDWg

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΙΟΥ

ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Δύο παραστάσεις Ώρες 18:30 και 20:30

Διάρκεια 60 λεπτα

Τιμή εισόδου 5

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση