Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Ο “Πρότυπος Οίκος… Αντοχής” στον Βόλο
Ο “Πρότυπος Οίκος… Αντοχής” στον Βόλο

Ο “Πρότυπος Οίκος… Αντοχής” στον Βόλο

Η κωμωδί “Πρότυπος Οίκος…Αντοχής” έρχετι και στην πόλη μας το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Θερινό Βόλου “Μελίνα Μερκούρη” με ώρα έναρξης 21:15.

Πρόκειται για την ξεκαρδιστική κωμωδία ηθών του Χάρη Ρώμα που παίχτηκε με τρελή επιτυχία όλη τη χειμερινή σεζόν στο κεντρικό θέατρο Ακάδημος και πρόκειται τώρα να οργώσει όλη την ελληνική επαρχία, χαρίζοντας άφθονο γέλιο. Η κωμωδία έχει κατεξοχήν φαρσικά στοιχεία αλλά και έντονη ματιά στην ανθρώπινη υποκρισία. Έτσι το τελικό ζητούμενο είναι να αποφασίσει ο θεατής ποιος είναι τελικά πόρνη σε αυτή τη . Αυτός που εκπορνεύει το σώμα του ή αυτός που εκπορνεύει την ψυχή του; Παρά το πικάντικο θέμα του, το είναι απόλυτα οικογενειακό θέαμα και προτάθηκε για το βραβείο καλύτερου νεοελληνικού υ της χρονιάς.

Ο Χάρης Ρώμας που έγραψε και πρωταγωνίστησε, στο ρόλο του διευθυντού του τμήματος ηθών, συνάντησε στους άλλους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους τη Σοφία Μουτίδου, τη Μαρία εωργιάδου, τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τη Βίκυ Κάβουρα και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Τα σκηνικά είναι της Λίνας Μαντίκου και τα κοστούμια της Μάγδας Καλορίτη. Το πρωτότυπο τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Ηλίας Κόζας και το ερμηνεύει με τους Koza Mostra.

 

Προπώληση:

Τοπάλη 14, τηλ:2421025363

Η προπώληση θα ισχύει αυτό το Σάββατο 18/7/2015  ώρες: 10:00 – 13:00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση