Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Ο Μικρός Πρίγκιπας και το Θέατρο Μαριονέτας στο Βόλο
Ο Μικρός Πρίγκιπας και το Θέατρο Μαριονέτας στο Βόλο

Ο Μικρός Πρίγκιπας και το Θέατρο Μαριονέτας στο Βόλο

Ο αγαπημένος και πολυσυζητημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο , ζωντανεύει μέσα από το Θέατρο Μαριονέτας την Τρίτη 23 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” και ώρα 21:00.

Το θέατρο μαριονέτας ΓΣΗ παρουσιάζει για την σεζόν 2014-2015 άλλη μια ξεχωριστή και δημιουργική παράσταση για μικρούς και μεγάλους με θέμα την ιστορία του μικρού ήρωα του Αντουάν Ντρε Σαιντ-Εξυπερύ, το μοναδικό αυτό παραμύθι με τα βαθιά νοήματα και και το στοχαστικό του περιεχόμενο.

Η της παράστασης είναι στην επιμέλεια του Πάνου Μουζουράκη και Μιχάλη Κατσαρού, ενώ οι ηθοποιοί που συμμετέχουν χαρίζουν τις φωνές τους είναι οι εξής: Πάνος Μουζουράκης, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Σόλων Τσούνης, Μαρίλια Νομικού, Γιώτα Μωυσιάδου, Διονύσης Κλάδης.

Στην παράσταση χρησιμοποιούνται 10 μαριονέτες 60 εως 90 εκατοστών, χειροποίητες από τον ιδιοκτήτη του Θεάτρου, Θανάση Γκότση, ο οποίος επιμελείται και την σκηνοθεσία του έργου. Τα κοστούμια και το αναλαμβάνουν η Ειρήνη Γκότση και η Έφη Γεωργακοπούλου αντίστοιχα, ενώ τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Τάκης Αγραπιδάκης. Την θεατρική απόδοση του έργου επιμελήθηκαν η Λίλιαν Τσέροτ και η Γιώτα Μωυσιάδου.

Η παράσταση μαριονέτας “Ο ” είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν το συναρπαστικό έργο του Γάλλου συγγραφέα σε μια μοναδική θεατρική έκδοση του θεάτρου Γκότση, ενός θεάτρου που από το 1978 ασχολείται με την και διάδοση της τέχνης της μαριονέτας στο ελληνικό, ενώ έχει καταγράψει στο ιστορικό του μέχρι σήμερα 9 ολοκληρωμένα, ξεχωριστά με περιοδείες παραστάσεων που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Προπώληση εισιτηρίων στον Δίαυλο (Τοπάλη 14, ).

Τηλέφωνο ς: 24210 25363

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση