Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Ο Μικρός Πρίγκιπας και το Θέατρο Μαριονέτας στο Βόλο
Ο Μικρός Πρίγκιπας και το Θέατρο Μαριονέτας στο Βόλο

Ο Μικρός Πρίγκιπας και το Θέατρο Μαριονέτας στο Βόλο

Ο αγαπημένος και πολυσυζητημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο , ζωντανεύει μέσα από το Θέατρο Μαριονέτας την Τρίτη 23 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη” και 21:00.

Το θέατρο μαριονέτας ΓΣΗ παρουσιάζει για την σεζόν 2014-2015 άλλη μια ξεχωριστή και δημιουργική παράσταση για μικρούς και μεγάλους με θέμα την ιστορία του μικρού ήρωα του Αντουάν τρε Σαιντ-Εξυπερύ, το μοναδικό αυτό παραμύθι με τα βαθιά νοήματα και και το στοχαστικό του περιεχόμενο.

Η της παράστασης είναι στην επιμέλεια του Πάνου Μουζουράκη και Μιχάλη Κατσαρού, ενώ οι ηθοποιοί που συμμετέχουν χαρίζουν τις φωνές τους είναι οι εξής: Πάνος Μουζουράκης, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Σόλων Τσούνης, Μαρίλια ομικού, Γιώτα Μωυσιάδου, Διονύσης Κλάδης.

Στην παράσταση χρησιμοποιούνται 10 μαριονέτες 60 εως 90 εκατοστών, χειροποίητες από τον ιδιοκτήτη του Θεάτρου, Θανάση Γκότση, ο οποίος επιμελείται και την σκηνοθεσία του έργου. Τα κοστούμια και το μακιγιάζ αναλαμβάνουν η Ειρήνη Γκότση και η Έφη Γεωργακοπούλου αντίστοιχα, ενώ τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Τάκης Αγραπιδάκης. Την θεατρική απόδοση του έργου επιμελήθηκαν η Λίλιαν Τσέροτ και η Γιώτα Μωυσιάδου.

Η παράσταση μαριονέτας “Ο ” είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν το συναρπαστικό έργο του Γάλλου συγγραφέα σε μια μοναδική θεατρική έκδοση του θεάτρου Γκότση, ενός θεάτρου που από το 1978 ασχολείται με την προώθηση και διάδοση της τέχνης της μαριονέτας στο ελληνικό, ενώ έχει καταγράψει στο ιστορικό του μέχρι σήμερα 9 ολοκληρωμένα, ξεχωριστά με περιοδείες παραστάσεων που σημείωσαν μεγάλη .

Προπώληση εισιτηρίων στον Δίαυλο (Το 14, Βόλος).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 25363

"Αλιεύοντας" την είδηση