Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » “ Ο Έβρος Απέναντι” από τη θεατρική ομάδα Βόλου “Θρυαλλίδα”
“ Ο Έβρος Απέναντι” από τη θεατρική ομάδα Βόλου “Θρυαλλίδα”

“ Ο Έβρος Απέναντι” από τη θεατρική ομάδα Βόλου “Θρυαλλίδα”

Η θεατρική ομάδα Βόλου “Θρυαλλίδα” ,συμπληρώνοντας 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά και πολιτιστικά δρώμενα του Νομού , παρουσιάζει την δεύτερη της φετινή παραγωγή το έργο των Μιχάλη Ρέππα & Θανάση Παπαθανασίου “ Ο Έβρος Απέναντι”.

Στο έργο αυτό οι δύο συγγραφείς συναντούν για μία ακόμη φορά την κωμωδία αλλά σε άλλο επίπεδο, σε αυτό όπου το γέλιο στο βάθος του είναι η εναλλακτική λύση της απελπισίας .

Οι παραστάσεις θα δοθούν 9 , 10 , 11 και 12 Μαρτίου 2017 στο της Παλιάς Ηλεκτρικής, με ώρα έναρξης 21:00 . Τιμή εισόδου 5 € και για μαθητές ,φοιτητές και ανέργους 2 €.

ΤΟ ΕΡΓΟ
Τέσσερις άνεργοι Έλληνες, δύο άντρες και δύο γυναίκες. τέσσερις στα όρια του «νεόπτωχου». Και ξαφνικά στο περιβάλλον τους εισβάλει ένας ξένος. Ένας Κούρδος πρόσφυγας. Ένας απροστάτευτος. Ένας πολίτης τέταρτης κατηγορίας. Το πρόβλημα είναι πώς και γιατί τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικό χαρακτήρα, διαφορετικά κι αντικρουόμενα συμφέροντα, διαφορετικά αιτήματα, διαφορετικά αδιέξοδα και για εντελώς διαφορετικούς και δικούς του λόγους ο καθένας, συντονίζονται και συμπλέουν μ’ ένα υπόγειο ρεύμα που διατρέχει και διαβρώνει την κοινωνία μας. Το ρεύμα αυτό λέγεται ρατσισμός.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Στην παράσταση παίζουν τα μέλη της Θρυαλλίδας : Στέφανος Λάππας , Ηρακλής Παπαγιάννης , Ελευθερία Σαββάκη , Σοφία Μανούσου , Λάζαρος Γιούλας.
Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Μουσική: Φάνης Αλεξανδρής , Φωτισμοί: Εμμανουέλα Μανούσου , Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Κάρλου, Φωτογραφίες : 3iris Photography

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση