Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Αναβάλλεται η παιδική παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» στον Βόλο
Αναβάλλεται η παιδική παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» στον Βόλο

Αναβάλλεται η παιδική παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» στον Βόλο

Η γνωστή σε όλους ιστορία της Walt Disney, παιδική Το μαγικό λυχνάρι” αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους.

Μια από τις καινούργιες παραγωγές της Magic dream που υπόσχεται να διασκεδάσει και να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους. Μια γεμάτη , ευφάνταστα σκηνικά και ευρηματικά κοστούμια που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις και γέλιο. Οι ηθοποιοί δημιουργούν με τις ερμηνείες τους, ένα σύμπαν, όπου η μαγεία της ς συναντά την μαγεία του θεάτρου.

Η παράσταση, μας μεταφέρει στην ονειρική . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα μας ταξιδεύει στο παλάτι του Σουλτάνου, στην αγορά, στο του Αλαντίν, στη μαγική σπηλιά… Εκεί όπου ο Αλαντίν θα βρει το λυχνάρι και θα πραγματοποιήσει τις τρεις επιθυμίες του.

Μέσα από κωμικές και συναισθηματικές καταστάσεις θα παντρευτεί την αγαπημένη του ιασμίν, παρά τα εμπόδια που τους βάζει ο μάγος Τζαφάρ.

Ο αγαθός Σουλτάνος, ο πονηρός Αμπού και το ανατρεπτικό Τζίνι είναι οι που θα λατρέψουν τα .

Πρόκειται για μια πλούσια μουσικοχορευτική παράσταση που σκοπό έχει, όχι μόνο να ψυχαγωγήσει αλλά και να διαπαιδαγωγήσει τους μικρούς μας θεατές.

Πληροφορίες
Διάρκεια 1 και 20 λεπτά.
Υπεύθ.Δημ.Σχέσεων: Ηλίας Παπακωνσταντίνου.

Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου

Παίζουν: Πάνος Μαλικούρτης, Ιωάννα – Ιζαμπέλα Οριό, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Κωνσταντίνος – Κυζούλης, Φωτεινή Παπαδάκη, Νάντια Λεονάρδου και Ηλίας Παπακωνσταντίνου.

aladdin

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση