Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Νέα παράσταση για τα παιδιά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας
Νέα παράσταση για τα παιδιά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Νέα παράσταση για τα παιδιά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει την κωμική παιδική με τίτλο “Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο Παραχαϊδεμένος…πάει διακοπές!”βασισμένη στο πασίγνωστο παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο ” και 21:15.

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 και έπειτα από την τελευταία μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την Τα Τρία Γουρουνάκια, σας παρουσιάζει για ακόμη μια φορά μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας φίλων και στις μνήμες των μεγαλύτερων.

Ο Γάιδαρος ο Μένιος μια που εξυμνεί με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού. Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου , με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό , έκανε το γαϊδούρι της, γάιδαρο σωστό! Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που…»

« Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο Παραχαίδεμένος » σε μια σπιρτόζικη διασκευή με μουσική, ρυθμό και παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα . Μια κωμική θεατρική απόδοση του παραμυθιού που, φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα πιστή στα ουσιώδη νοήματα του συγγραφέα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα ευφάνταστα κοστούμια θα σας ταξιδέψουν με μαγικό τρόπο στην εξέλιξη του παραμυθιού.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης – Δήμητρα Κωνσταντίνου

Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης

Διασκευή : Βαλεντίνο Βαλάσης

Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας

Ειδικές Κατασκευές : Βαλεντίνο Βαλάσης

Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης

Σχεδιασμός & Κατασκευή Κοστουμιών : Ελένη Ψύρρα

Χορογραφία – Κίνηση : Βαλεντίνο Βαλάσης

Σκηνικά : Βαλεντίνο Βαλάσης

Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Γενική είσοδος: 9€ (για από 2 ετών και άνω)

Προπώληση εισιτηρίων: «Δίαυλος» Το 14

Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00

Τρίτη & Πέμπτη 18:00 – 20:30

Πληροφορίες: 24210 – 25363

"Αλιεύοντας" την είδηση