Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Μουσική εκπαιδευτική παράσταση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας
Μουσική εκπαιδευτική παράσταση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Μουσική εκπαιδευτική παράσταση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

«Τι τρέχει με την Όπερ»

Το (ΠΙΟΠ), με φορμή την Παγκόσμια Ημέρα Aτόμων με Aναπηρία (3/12), παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου το μουσικό σύνολο «8tetto» σε δύο παραστάσεις, για μικρούς και μεγάλους, στο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.

Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 και απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικές ομάδες, ενώ η απογευματινή παράσταση ( 18:00) σε γενικό κοινό.

Οι «8tetto» είναι ένα φωνητικό σύνολο που αποτελείται από οκτώ τραγουδιστές και το ρεπερτόριό τους εκτείνεται από την κλασική ως και τη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Αναλαμβάνουν να φέρουν τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες σε επαφή με τον μαγικό, αλλά ενίοτε και παρεξηγημένο, κόσμο της όπερας, μέσα από μία χιουμοριστική- διαδραστική παράσταση γεμάτη ιστορίες και από την όπερα, στην οποία το κοινό συμμετέχει ενεργά.

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει μουσικό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους θεατές και βοηθούς τους συντελεστές της παράστασης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

ια περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).


Νότια , 383 34 Βόλος
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση