Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Μουσική εκπαιδευτική παράσταση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας
Μουσική εκπαιδευτική παράσταση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Μουσική εκπαιδευτική παράσταση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

«Τι τρέχει με την Όπερα»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου (), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Aτόμων με Aναπηρία (3/12), παρουσιάζει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου το μουσικό σύνολο «8tetto» σε δύο παραστάσεις, για μικρούς και μεγάλους, στο , στον Βόλο.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 και απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικές ομάδες, ενώ η απογευματινή ( 18:00) σε γενικό κοινό.

Οι «8tetto» είναι ένα φωνητικό σύνολο που αποτελείται από οκτώ τραγουδιστές και το ρεπερτόριό τους εκτείνεται από την κλασική ως και τη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Αναλαμβάνουν να φέρουν τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες σε επαφή με τον μαγικό, αλλά ενίοτε και παρεξηγημένο, κόσμο της όπερας, μέσα από μία χιουμοριστική- διαδραστική παράσταση γεμάτη ιστορίες και από την όπερα, στην οποία το κοινό συμμετέχει ενεργά.

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει μουσικό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους θεατές και βοηθούς τους συντελεστές της παράστασης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

ια περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).


Νότια Πύλη, 383 34
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση