Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Μουσικωμική γιορτή για τα 5 χρόνια ΔραΠαικτών Βόλου
Μουσικωμική γιορτή για τα 5 χρόνια ΔραΠαικτών Βόλου

Μουσικωμική γιορτή για τα 5 χρόνια ΔραΠαικτών Βόλου

 Τα πέντε χρόνια πλούσιας θεατρικής τους δράσης γιορτάζουν οι ΔραΠαίκτες παρουσιάζοντας την αστυνομική bar theatre μουσικωμωδία «Η … ακυρώνεται!». Πρόκειται για ΔΡΑΠετειακή των 62 χαρακτήρων που ενσάρκωσαν από το 2011 μέχρι σήμερα 35 ΔραΠαίκτες ηθοποιοί στις 10 θεατρικές παραγωγές δια χειρός, έμπνευσης κι εμψύχωσης ευΆγγελου Κάβουρα.

Ένα reunion party των ηρώων που αγαπήθηκαν επί σκηνής, στα πιο φιλόξενα καφέ της πόλης μας! Τα χειμωνιάτικα βράδια μας η χτυπάει κόκκινο με μία καταιγιστική μουσι-κωμική έκρηξη χωρίς εξαντλητικό σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά με μπόλικες ατάκες γέλιου και ευφάνταστο αυτοσχεδιασμό! Θα εξελιχθούν όλα ομαλά ή μήπως κάποιος από το παρελθόν θα ‘ρθει να ανατρέψει την και να τα καταστρέψει όλα; Και πώς μια κωμωδία θα μετατραπεί σε αστυνομική καταδίωξη μέσα στο ;

Γιορτάζουν και δεν… ακυρώνουν την οι: Έφη Αντωνίου, Άννα Γαϊτανά, Πάρης Ζίκος, ευΆγγελος Κάβουρας, Σπυριδούλα Κοπάνου, Narcis Madalin, Σπύρος Μακρυγιάννης, Έλενα Μαρκοζάνη, Άννα Μαρία Παναγιωτάκη, ικόλας Παπαργύρης, Δήμητρα Ριζινού, Ήρα Σκορδή, Λιάνα Τάταρη, Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου.

Η αρχή γίνεται στο Novel Cafe Bar, Κουμουνδούρου με Κονταράτου, αυτή την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη στις 9.30μμ (τηλ. 2421301746) και ακολούθως την Δευτέρα 5 Δεκέμβρη στο  Καφέ τέχνης Εδέμ, Ι. Καρτάλη 39 (τηλ. 2421051756) και την Τρίτη 6 Δεκέμβρη στο Bar 2, Κροκίου 2 (τηλ. 6970464481).

 

drapaiktes

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση