Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της θεατρική ομάδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της θεατρική ομάδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της θεατρική ομάδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις παραστάσεις (6-7 και 13-14 Ιουνίου) από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ρήγα ου που παρουσίασε την κωμωδία του Πολύβιου Βασιλειάδη «Οι Κληρονόμοι» στο Βελεστίνου, αποσπώντας τα εύσημα του κοινού.

Ο δήμαρχος Ρήγα ου Δημ. εξέφρασε την ικανοποίησή του, συνεχάρη του συντελεστές της θεατρικής παράστασης και επεσήμανε ότι «με βαθιά αίσθηση της θεσμικής μας ευθύνης απέναντι στον πολιτισμό θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη θεατρική ομάδα του Δήμου για τη του πολιτισμού που μας πρόσφερε και φέτος με το θεατρικό έργο «Οι Κληρονόμοι».

Η θεατρική ομάδα του Δήμου συμβάλλει στην ανάπτυξη της Πολιτιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου μας και εμείς ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια».

Σκηνοθεσία και θεατρική προσαρμογή: Έφη Σταυροθεοδώρου.

Έπαιξαν (με αλφαβητική σειρά):

Σοφία Β, Αφροδίτη Ζωγράφου, Ζωή Κουσκουρίδα, Τόλης Μιχολίτσης, Αθανασία Μπασπανέλου, Ράνια Μπομπότη, Θανάσης Νέμτσας, Βαλάντης Ντόντος, Ρένα Παπαϊωάννου, Στάθης Πολίτης, Γιώργος Σπανδώνης, Δημήτρης Τρουμπουτζάς, Γιώργος Τσιάρας και Τσιτσή.

Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση