Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Maliatsis Live Cooking στον Βόλο
Maliatsis Live Cooking  στον Βόλο

Maliatsis Live Cooking στον Βόλο

Ξεχάστε ό, τι φάγατε!
Ο τρελός κωμικός του Comedy Lab, Κώστας Μαλιάτσης με το Live Cooking sponsored by .gr επιστρέφει για να σας χαλάσει τη γεύση και να σας φτιάξει τη διάθεση με τις yolo μαγειρικές του ικανότητες με μια περιοδεία σε (τόσες) πόλεις της Ελλάδας. Μαζί του ακόμη ένας κωμικός του Comedy Lab, ο Ηλίας Φουντούλης σε ρόλο μαέστρου κουζίνας και με σπεσιαλιτέ του τα λογοπαίγνια ογκρατέν.

«Σούσι-κώνεται», «Κινέζικο Γ.Τ.Π.», «Μουσακόγυρος», «Μελομακαρομπιέδες και κουραμπιεκάρονα», «Enrique: πέστροφα σε κρούστα αμυγδάλου». Μετά από αυτές και δεκάδες άλλες ανατρεπτικής μαγειρικής που έχουν σπάσει τα ταμεία στο YouTube και ύστερα από το 1ο από το e-food.gr που έγινε στην Αθήνα με εκατοντάδες πεινασμέ για γέλιο θεατές, ήρθε η σειρά της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ο Κώστας Μαλιάτσης, ως επιτυχημένος YouTube Comedian και wannabe σεφ τερ…αστείων διαστάσεων, δοκιμάζει τις πιο τρελές , έχοντας απέναντί του τον πιο σημαντικό κριτή: το κοινό. Ο πρωταθλητής της κουζίνας, που δεν αποχωρίζεται το των οιωνών και προσπαθεί να ανακαλύψει νέους καμέ τρόπους κοψίματος κρεμμυδιού, δημιουργεί απολαυστικά πιάτα που θα σας κάνουν να πιάνετε το στομάχι σας από τα γέλια.

Ο Ηλίας Φουντούλης, ως κωμικός και αρχισυντάκτης του Μαλιάτση, αποφασίζει πόσες κούπες αλεύρι χρειάζεται να δέσει το γλυκό και πόσες κουταλιές της σούπας λογοπαίγνια χρειάζονται για να απογειώσουν τη γεύση. Μαζί σχηματίζουν ένα αξεπέραστο δίδυμο, ρίχνοντας το αναγκαίο αλατοπίπερο σε μια live εμφάνιση.

Με την πολύτιμη προσφορά του e-food.gr, το ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και ανατρέπει τα δεδομένα, όπως ακριβώς κάνει και η μεγαλύτερη πλατφόρμα delivery που δίνει τη δυνατότητα για παραγγελία φαγητού ανάμεσα σε 4.000 εστιατόρια σε 42 πόλεις και σε μόλις 1' χωρίς έξτρα χρέωση.

Προπώληση-Ταμείο: 9 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στο δισκοπωλείο Classic
(Διεύθυνση Ερμού 187, τηλ.2421020059)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970034210
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση