Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / «Είσαι θεά αγάπη μου!» στην Παλιά Ηλεκτρική
«Είσαι θεά αγάπη μου!»  στην Παλιά Ηλεκτρική

«Είσαι θεά αγάπη μου!» στην Παλιά Ηλεκτρική

«Είσαι θεά αγάπη μου!» … είναι η θεά…ρεστη κωμωδία ηθών, χαρακτήρων και καταστάσεων που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη στην Παλιά Ηλεκτρική από τους ΔραΠαίκτες Βόλου, οι οποίοι τόλμησαν και καθήλωσαν τον δυνατό πατέρα των θεών, τον Δία, σε καροτσάκι κι αποκαθήλωσαν το υπόλοιπο Πάνθεον από τους θρόνους τους, προκειμένου μέσα από το γέλιο και τη χαρά να μας ευαισθητοποιήσουν υπέρ των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, όπως τα ΑμεΑ, τα παιδιά της Φλόγας και τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου ώρα 9.15μμ στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Βόλου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου ως αφιλοκερδή συνεισφορά των ΔραΠαικτών στο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει κουμπαράς υπέρ του Σωματείο Ατόμων με Κινητικές Αναπηρίες «Ιππόκαμπος».

Το έργο θα ανέβει και στη Λάρισα το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ώρα 8μμ στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας υπέρ του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια – Φλόγα (προαιρετικός κουμπαράς) και με την προτροπή να ευαισθητοποιηθούμε όλοι στην δωρεά μυελού των οστών.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ώρα 8μμ στο θεατράκι του Ορφανοτροφείου Βόλου θα δοθεί η τελευταία παράσταση για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου και με προαιρετικό κουμπαρά υπέρ τους.

Το Πάνθεον ενσαρκώνουν: Γιώργος Διονάς, ευΆγγελος Κάβουρας, Ελένη Κατόγια, Σπυριδούλα Κοπάνου, Σπύρος Μακρυγιάννης, Βαρβάρα Μελίση, Αλέκα Παπαδημητρίου, Μαρία Παπαζήση, Αθανασία Πουρνάρα, Teuta Sadiku, Ήρα Σκορδή, Λιάνα Τάταρη, Γαρυφαλλιά Τζανιδάκη. Φωνές: Πάρης Ζίκος, Δήμητρα Ριζινού. Σύλληψη, σκηνοθεσία και σκηνογραφία: ευΆγγελος Κάβουρας. Προζαφηγήσεις: Σπύρος Μακρυγιάννης. Βοηθός: Αναστασία Μάρκου. Ενδυματολόγος: Έφη Αντωνίου. Κατασκευές – Φωτογράφιση: Narcis Madalin Feticu. Ηχογραφήσεις: Studio ZK. Γραφιστικά: Σοφία Κύρκου.

ΕίσαιΘεάΑγάπηΜου (2)ΕίσαιΘεάΑγάπηΜου

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση