Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Η sold out παράσταση «Κάψε Το Σενάριο Reloaded» στον Βόλο
Η sold out παράσταση «Κάψε Το Σενάριο Reloaded» στον Βόλο

Η sold out παράσταση «Κάψε Το Σενάριο Reloaded» στον Βόλο

Η sold out παράσταση «» έρχεται στον Βόλο, με τους Λάμπρο Φισφή , Δημήτρη  Μακαλιά  & Ζήση  Ρούμπο.

Μετά την καραντίνα και τις sold out παραστάσεις στην , το «Κάψε το Σενάριο Reloaded» έρχεται στον Βόλο, στο ανοιχτό έας Ιωνίας, την Τρίτη 13 Ιουλίου.

Είστε ένα χρόνο μέσα και σας λείψανε οι καλές θεατρικές παραστάσεις; Και εμάς! α πάτε να δείτε καμία. Πάμε τ να σας πούμε για την δική μας παράσταση που δεν είναι μία από αυτές!

Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τ, ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού, δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής, έχεις τη να αποφασίσεις τα πάντα!

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά specials και sold out περιοδείες, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν το «», ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ό,τι άλλο αποφασίσετε εσείς.

Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ς σας. Αν όχι για την πιο αστεία, σίγουρα για την πιο βραδιά.

Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος

Σενάριο: Δεν υπάρχει

Σκηνικά: Δεν υπάρχουν

Κουστούμια: Δεν υπάρχουν

Σκηνοθεσία: Κοινό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση