Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Η πεντάμορφη & το τέρας
Η πεντάμορφη & το τέρας

Η πεντάμορφη & το τέρας

Ηθοποιοί σε συνδυασμό με κούκλες και ές

Η παιδική παράσταση “Η πεντάμορφη και το Τέρας” θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ στο Θερινό Θέατρο Βόλου “ Μερκούρη”.

Πρόκειται για το θρυλικό παραμύθι σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά. Με την εμπειρία των δεκαπέντε ετών στο ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό θέαμα ετοιμάστηκε η πολυαγαπημένη μικρών & μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση ζωντανών ηθοποιών που συνυπάρχουν αρμονικά με κούκλες & ές στο σκηνικό της χώρας των κόκκινων τριαντάφυλλων εκεί πού όλα ζωντανεύουν.

Τα τριαντάφυλλα, τα φλυτζάνια, το ρολόι, τα κηροπήγια, το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας & τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες & στέλνουν το μήνυμα της ς της αγάπης.

Οι ήρωες προσφέρουν ψυχαγωγία με όμορφα τραγούδια, χορευτικά & άφθονο γέλιο, αλλά & συγκίνηση & πείθουν πως πρέπει να βλέπουμε με την ψυχή & όχι με τα μάτια.

Η αρχίζει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη.

Το τέρας την εξαναγκάζει να μείνει μαζί του & εκείνη με μεγάλη της έκπληξη μέρα με την ημέρα ανακαλύπτει την ευγενική του ψυχή & τα χαρίσματά του, που σιγά –σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση.

Όταν ύστερα από πολλές περιπέτειες η Μπελ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει & δέχεται να τον παντρευτεί, τα λύνονται & γίνεται το .

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:8 €

ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ & ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ: 7 €

Η προπώληση θα γίνεται μόνο την ημέρα της παράστασης, στο του Θεάτρου, 2 ώρες πριν την έναρξή της.

ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ 2

"Αλιεύοντας" την είδηση