Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Η παράσταση “Ράους” στην Άλλη Μεριά
Η  παράσταση “Ράους” στην  Άλλη Μεριά

Η παράσταση “Ράους” στην Άλλη Μεριά

Στην , με στιγμές αστείρευτου γέλιου, με την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «ΡΑΟυς» θα δοθεί η παράσταση το Σάββατο 27 Ιουνίου στην πλατεία Κυλινδρά στην , με ώρα έναρξης 21:30.

Η παράσταση θα δοθεί στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ¨ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ 2015¨που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άλλης Μεριάς, η Θεατρική Ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα» μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στα Μαΐου στον Βόλο.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Οι τρεις κληρονόμοι ενός νεοκλασικού στον Βοτανικό βρίσκονται μπροστά σε μία έκπληξη όταν ανακαλύπτουν ότι το κληροδότημά τους είναι στην πραγματικότητα ένας επικερδής οίκος ανοχής. Εκβιάζοντας καταστάσεις, καταφέρνουν να πείσουν την ιδιοκτήτρια της «επιχείρησης» να συνεργαστούν και όλοι μαζί να δημιουργήσουν έναν πολιτιστικό σύλλογο «φάντασμα» για να πάρουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν όμως ο ερμανός επίτροπος καταφθάνει για να ελέγξει πού πήγαν τα λεφτά, ξεκινάει η προσπάθεια των συνεργών της ς να παρουσιάσουν την «πνευματική παρ» του συλλόγου.

ΟΙ ΣΥΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στην παράσταση παίζουν με σειρά εμφάνισης τα μέλη της Θρυαλλίδας : Στέφανος Λάππας , Ελένη Καββαδία . Ελευθερία Σαββάκη , Δημήτρης κιουλάκης , Έλλη Σκοπελίτη , Άννα Μήτσιου , Λάζαρος Γιούλας , Διονύσης Μπάλλας.

Φιλική ηχογραφημένη συμμετοχή : Γιάννης Σερβετάς.

Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου, Κατασκευή Σκηνικών: Τελώνης ‘Έπιπλο , Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής , Φωτισμοί: Εμμανουέλα Μανούσου , Φωτογραφίες: 3iris Photography (Πέρσα Λεφάκη, ίκος Μαυρογιάννης , Δέσποινα Μαστοράκου), Αφίσα/Πρόγραμμα: FRENZY.Projects

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση