Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Η παράσταση “Ράους” στην Άλλη Μεριά
Η  παράσταση “Ράους” στην  Άλλη Μεριά

Η παράσταση “Ράους” στην Άλλη Μεριά

Στην Άλλη Μεριά, με στιγμές αστείρευτου γέλιου, με την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «ΡΑΟυς» θα δοθεί η παράσταση το Σάββατο 27 Ιουνίου στην πλατεία Κυλινδρά στην Άλλη Μεριά, με ώρα έναρξης 21:30.

Η παράσταση θα δοθεί στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ¨ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ 2015¨που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άλλης Μεριάς, η Θεατρική Ομάδα «» μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στα Μαΐου στον Βόλο.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Οι τρεις κληρονόμοι ενός νεοκλασικού στον Βοτανικό βρίσκονται μπροστά σε μία έκπληξη όταν ανακαλύπτουν ότι το κληροδότημά τους είναι στην πραγματικότητα ένας επικερδής . Εκβιάζοντας καταστάσεις, καταφέρνουν να πείσουν την ιδιοκτήτρια της «επιχείρησης» να συνεργαστούν και όλοι μαζί να δημιουργήσουν έναν πολιτιστικό σύλλογο «φάντασμα» για να πάρουν από την . Όταν όμως ο ερμανός επίτροπος καταφθάνει για να ελέγξει πού πήγαν τα λεφτά, ξεκινάει η προσπάθεια των συνεργών της ς να παρουσιάσουν την «πνευματική παραγωγή» του συλλόγου.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στην παράσταση παίζουν με σειρά εμφάνισης τα μέλη της ς : Στέφανος Λάππας , Ελένη Καββαδία . Ελευθερία Σαββάκη , Δημήτρης κιουλάκης , Έλλη Σκοπελίτη , Άννα Μήτσιου , Λάζαρος Γιούλας , Διονύσης Μπάλλας.

Φιλική ηχογραφημένη συμμετοχή : Γιάννης Σερβετάς.

Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου, Κατασκευή Σκηνικών: Τελώνης ‘Έπιπλο , Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής , Φωτισμοί: Εμμανουέλα Μανούσου , Φωτογραφίες: 3iris Photography (Πέρσα Λεφάκη, Νίκος Μαυρογιάννης , Δέσποινα Μαστοράκου), Αφίσα/Πρόγραμμα: FRENZY.Projects

"Αλιεύοντας" την είδηση