Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / Η παράσταση “Ράους” στην Άλλη Μεριά
Η  παράσταση “Ράους” στην  Άλλη Μεριά

Η παράσταση “Ράους” στην Άλλη Μεριά

Στην Άλλη Μεριά, με στιγμές αστείρευτου γέλιου, με την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «ΡΑΟυς» θα δοθεί η παράσταση το Σάββατο 27 Ιουνίου στην πλατεία Κυλινδρά στην Άλλη Μεριά, με έναρξης 21:30.

Η παράσταση θα δοθεί στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ¨ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ 2015¨που διοργανώνει ο Άλλης Μεριάς, η Θεατρική Ομάδα «» μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στα τέλη Μαΐου στον Βόλο.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Οι τρεις κληρονόμοι ενός νεοκλασικού στον Βοτανικό βρίσκονται μπροστά σε μία έκπληξη όταν ανακαλύπτουν ότι το κληροδότημά τους είναι στην πραγματικότητα ένας επικερδής . Εκβιάζοντας καταστάσεις, καταφέρνουν να πείσουν την ιδιοκτήτρια της «επιχείρησης» να συνεργαστούν και όλοι μαζί να δημιουργήσουν έναν πολιτιστικό σύλλογο «φάντασμα» για να πάρουν επιδότηση από την . Όταν όμως ο Γερμανός καταφθάνει για να ελέγξει πού πήγαν τα λεφτά, ξεκινάει η προσπάθεια των συνεργών της απάτης να παρουσιάσουν την «πνευματική παραγωγή» του συλλόγου.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στην παράσταση παίζουν με σειρά εμφάνισης τα μέλη της Θρυαλλίδας : Στέφανος Λάππας , Ελένη Καββαδία . Σαββάκη , Δημήτρης Γκιουλάκης , Έλλη Σκοπελίτη , Άννα Μήτσιου , Γιούλας , Διονύσης Μπάλλας.

Φιλική ηχογραφημένη συμμετοχή : Γιάννης Σερβετάς.

Σκηνοθετική Επιμέλεια : Σπύρος Μαβίδης , Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου, Κατασκευή Σκηνικών: Τελώνης ‘Έπιπλο , Μουσική Επιμέλεια: Φάνης Αλεξανδρής , Φωτισμοί: Εμμανουέλα Μανούσου , Φωτογραφίες: 3iris Photography (Πέρσα Λεφάκη, Νίκος Μαυρογιάννης , Δέσποινα Μαστοράκου), Αφίσα/Πρόγραμμα: FRENZY.Projects

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελικός Roland Garros: 1-0 σετ υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπ - https://t.co/C6N79UUiBO -

  • #πανελλαδικές 2021: Σηκώνουν αυλαία τη Δευτέρα #πανελλαδικές - https://t.co/nXeXftN3Uz -

  • Self-tests: Πώς θα διατεθούν από 14-19 Ιουνίου σε εκπαιδευτικούς και μαθητές - https://t.co/JX5VPaANAq -

"Αλιεύοντας" την είδηση