Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » «Γύρισα Σπίτι» στη Λάρισα
«Γύρισα Σπίτι»    στη Λάρισα

«Γύρισα Σπίτι» στη Λάρισα

 

 

Ο Βολιώτης Γιάννης Τσούκς, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις των προηγούμενων χρόνων, έρχεται να μας συστήσει τον γυναικείο, κωμικό, μονόλογο​ “Γύρισα Σπίτι” του νομπε Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε. Στη Λάρισα και το , Πηνειού 9, ταξιδεύει, η της Αθήνας,  το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Το “Γύρισα Σπίτι”, ο κωμικός μονόλογος του νομπε Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε για δύο παραστάσεις στη Λάρισα! Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η της Αθήνας ξεκινάει το ταξίδι της στην από τη Λάρισα. Με μια βαλίτσα στο χέρι, η Κατερίνα Μαριάνι (Βάσια Βασιλείου) βρίσκει το σπίτι της στο Θέατρο Τεχνών.

Το

Είναι μια γυναίκα, είναι μόνη, ξεσπά, ονειρεύεται. Θέλει να δραπετεύσει, θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή μα καταλήγει πάντα στα δεδομένα της, στη βάση της. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα που καταφέρνει να σου δώσει όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της.

Δεν είναι μια ακόμα ιστορία. Δεν είναι μια ακόμα γυναίκα. Σίγουρα ταυτίζεσαι μα δεν είναι η φίλη σου. Σίγουρα δείχνει μια γυναίκα της διπλανής πόρτας αλλά η διπλανή σου πόρτα ποτέ δε θα τη φιλοξενούσε.

Με γρήγορες εικόνες και εναλλαγές που κρατούν το θεατή σε μία αγωνία για το τι θα ακολουθήσει , το “Γύρισα σπίτι” γίνεται η σπίθα που θα ανάψει μια πυρκαγιά συναισθημάτων. Τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ηρωίδα; Ποιος είναι ο αθώος και ποιος ο ένοχος; ‘Εχει δίκιο ή άδικο στην όλη ιστορία;

Ένα δροσερό και πάντα επίκαιρο για όλα εκείνα που τις γυναίκες απασχολούν. Ένα έργο για όλα εκείνα που οι άντρες, επιτέλους, πρέπει να μάθουν. Ερμηνευμένο από μία ηθοποιό με σκηνική εμπειρία και σκηνοθετημένο από έναν νέο που ζει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο κάπως πιο κινηματογραφικά.

 Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσούκας

Ερμηνεία: Βάσια Βασιλείου

Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη

Μακιγιάζ: Ελισάβετ Πέτρου

Φωτογραφίες: Τάκης Χρυσικός

Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Τσούκας

Βοηθός ενδυματολόγου: Χριστίνα Ευσταθίου

INFO

Παραστάσεις: Σάββατο 4/2 στις 21:15 & Κυριακή 5/2 στις 19:30.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Θέατρο Τεχνών Λάρισας

Διεύθυνση: Τ. Βελησσαρίου και Πηνειού 9

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2410534313 | 6980107058

page: Γύρισα Σπίτι

Εισιτήρια: 10 € κανονικό, 5 € μειωμένο (Μαθητικό/Φοιτητικό, Ανέργων, άνω των 65)

Προπώληση: 8 €

Σημεία προπώλησης (με προσφορά ΔΥΟ εισιτήρια στην τιμή του ΕΝΟΣ):

www.viva.gr/  και κατάστημα PUBLIC  (Kούμα 6, Λάρισα).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση